Camp Harjavalta 2021

Suosittu triathlonleiri Harjavalta Camp järjestetään taas kesällä 2021! Leirin tukikohtana toimii perinteinen Hotelli Hiittenharju, jossa majoitumme ja ruokailemme.

Leirin ajankohta on 11.-13.6.2021

Leiriohjelma sisältää runsaan paketin triathlonharjoituksia: avovesiuintia, mahdollisesti myös allasuintia, laadukkaita pyörätreenejä, ratajuoksua, mäkijuoksua Hiittenharjun laskettelurinteessä ja triathlonharjoituksen sprintti- tai perusmatkalla. Leiri toimii hyvänä valmisteluna Lahti 70.3-kilpailuun, tai muuten vaan hyvänä buustina kesän koitoksiin. Leiri sopii kaiken tasoisille harrastajille, sillä harjoitukset toteutetaan lyhyillä reiteillä, joihin voidaan jakaantua sopivan vauhtisiin ryhmiin. Myös nuoret urheilijat tervetuloa treenaamaan Kaitsun oppiin!

Harjoitusreitit ovat Satakunnassa tasaisia ja rauhallisia, joten vauhdikkaita ja hallittuja pyörätreenejä on luvassa. Avovesiuinnit tehdään Kokemäen Pitkäjärvellä, missä on hyvä paikka myös triathlonharjoitukselle.

Leirin hinta on 290€ / hlö

  • majoitus 2hh huoneessa, 1hh lisämaksu 70€
  • täysihoito: pe päivällinen, la aamiainen, lounas, päivällinen, su aamiainen, lounas
  • leiriohjelma ja valmennus Kai Söderdahl

Leiri laskutetaan etukäteen, osallistumismaksujen eräpäivä on 4.6.2021. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua sairastapauksissa, jolloin maksetusta osallistumismaksusta palautetaan 70%. Ennen 4.6. tehdyt peruutukset kuluitta.

Ilmoittaudu sähköpostilla: tuuli@aquaplus.fi