Uinti & Triathlon Ylöjärvi

MAANANTAISIN Ylöjärven uimahallilla klo 19-20.

Tämä uusi lasten treeniryhmä sopii 8v-12v uimataitoisille lapsille. Talvikaudella 2024 keskitytään uintiin ja keväällä mukaan tulee juoksu ja pyöräily, jolloin harjoitukset alkavat klo 18. Uinnissa pääpaino on krooliuinnissa, mutta harjoituksissa opetellaan monipuolisesti kaikki kilpauinnin lajitekniikat sekä starttihypyt. Harjoitukset jatkuvat kesäkaudella Räikän urheilukentällä ja uimarannalla, jossa päästään harjoittelemaan juoksua ja pyöräilyä, sekä avovesiuintia ja tehdään ensimmäiset triathlonsuoritukset! Kesän harjoituspäivä ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Talvikauden treenit alkavat 4.3.2024.

Kuvassa Lasten kesätriathlonkoulu Sastamala 2023

Triathlon on kiva ja monipuolinen harrastus lapsille, jossa oppii hyvät lajitaidot uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun. Harjoitukset ovat tekniikkapainotteisia ja kaikki pärjäävät varmasti mukana. Varusteeksi riittää uikkarit ja uimalasit, ja keväällä lenkkarit ja tavallinen lasten pyörä sekä kypärä. Valmentajana toimii triathlonvalmentaja Kai Söderdahl.

Hinta 2024: talvikausi maalis-toukokuu 120€, kesä-elokuu 90€, syys-joulukuu 150€ + Suomen Triathlonliiton lisenssi: 2€/vuosi.

Ilmoittaudu mukaan! Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä 044 2199279 tuuli@aquaplus.fi

Kuvassa Lasten Kesätriathlonkoulu Sastamala 2023
Kuvassa Lasten Kesätriathlonkoulu Sastamala 2023

Kilpauintikoulu Huittinen 8v-14v

LAUANTAISIN Huittisten uimahallilla

  • RYHMÄ I: klo 9:30-10:15
  • RYHMÄ II: klo 10:15-11:00

Tämä uinnin harrasteryhmä tekee lapsesta taitavan ja vauhdikkaan uimarin. Harjoituksissa opitaan oikeat uintitekniikat: vapaa-, rinta-, selkä- ja perhosuinti, sekä starttihypyt. Pääpaino on vapaauinnissa, mutta kaikkea harjoitellaan! Treeneissä käytetään apuna kilpauintiräpylöitä, joiden avulla uinti helpottuu ja uimarit jaksavat uida pitempiä matkoja syvässä vedessä. Myös uimalasit ja uimalakki ovat varusteita, joita käytämme.

Ryhmä I on tarkoitettu noin 8-10v ikäisille lapsille jotka ovat uimataitoisia, ja pystyvät uimaan 25m isossa altaassa ilman apuvälineitä.  Ryhmä II on tasoltaan vaativampi ja edellyttää jo hyvää krooliuinnin hallintaa ja jaksamista uida pitempiä matkoja. Opetuskerran kesto on 45min per ryhmä. Harjoitukset ovat kerran viikossa Huittisten uimahallissa. Treenit ohjaa triathlonvalmentaja Kai Söderdahl.

Kenelle?

  • lapselle joka tykkää uimisesta ja haluaa oppia lisää
  • lapselle joka haluaa harrastaa ilman kilpailuja
  • lapselle joka osaa uida syvässä vedessä ilman apuvälineitä ja pystyy laittamaan kasvot veteen

HINTA:  250€ (laskutus 2 x 125€) KEVÄKAUSI 13.1.-25.5.2024

TIEDUSTELUT ja ILMOITTAUTUMINEN: tuuli@aquaplus.fi / 044 2199 279

Ilmoittaudu mukaan! Ykkösryhmään otetaan uimareita myös kesken kauden. Vaatimuksena uimataito syvässä vedessä.