Haluatko onnistua triathlonissa? Me pidämme huolen että niin tapahtuu.

AQUA PLUS TRIATHLON on uudistunut!

Uudistimme syyskuussa triathlonvalmennuksen entistä paremmaksi! Voit osallistua valmennusryhmiin paikan päällä Ylöjärvellä ja Huittisissa ja kokea ryhmätreeniin hyödyt, tai tehdä samaa harjoitusohjelmaa missä päin Suomea tahansa. Ohjelmatasoja on nyt viisi, joista jokainen löytää sopivan tason. Sopivalla ohjelmalla harjoittelu onnistuu ja treenimäärä on sopiva muuhun arkeen.

Valmennusryhmät 99;- / kk

Online 69;- / kk (ei yhteistreenejä)

Yhdessä harjoitteleminen on tutkitusti kehittävää. Kun treenejä ohjaa ammattivalmentaja, onnistuminen on varmaa ja harjoittelu turvallista.  Valmentaja ja triathlonisti Kai Söderdahl suunnittelee Aqua Plussan harjoitusohjelmat ja vetää yhteistreenit. Toimintamme keskittyy Ylöjärvelle, Tampereelle ja Huittisiin. Jos asut muualla Suomessa tai missä päin maailmaa vaan, voit tilata pelkän ohjelman, ja pääset mukaan helppoon harjoitteluun Online-valmennuksessa.

Harjoitusohjelmat julkaistaan TrainingPeaks-sovelluksessa, johon lataamme sinulle sopivan ohjelmatason eli ”levelin”. Ohjelmat ovat ryhmäohjelmia (level 1.-4.), joiden sisältö on kaikille sama. Henkilökohtainen valmennus sovitaan aina valmentajan kanssa erikseen.

LEVEL 1. Triathlon harrastajalle

350-345 TSS

LEVEL 2. Puolimatkan kilpailijalle

450-600 TSS

LEVEL 3. Ironman kilpailijalle

600-800 TSS

LEVEL 4. Kansainvälinen menestys IM ja 70.3

800-1000 TSS

LEVEL 5. Ammattilaisuus, henkilökohtainen valmennus hakemuksella 1000-1500 TSS

Valmennusryhmät Ylöjärvellä

Haluatko mukaan yhteistreeneihin? Onko treenamisen sosiaalinen puoli sinulle tärkeä motivaattori? Tule mukaan! Yhteistreenit ovat kaikille Aqua Plussan urheilijoille avoimia. Ainoastaan uintivuorot on jaettu uintitason mukaan, jotta harjoittelu altaassa on kaikille sopivaa ja sujuvaa. Muissa yhteistreeneissä voit olla minkä tahansa levelin urheilija, kaikille on sopivan vauhtista seuraa tarjolla. Tässä talvikauden yhteistreenikalenteri. Vaikka ohjelmaa on paljon, kaikkiin treeneihin ei tarvitse osallistua. Voit valita itsellesi sopivat treenit, ja tehdä muuten omatoimisesti jos aikataulut eivät ole sopivia. Kaikki yhteistreenit ovat myös harjoitusohjelmissa sisältöineen.

MAANANTAI Uinti Ylöjärvi klo 19-20 ja 20-21

TIISTAI Juoksu Pyynikki klo 18-19.15

KESKIVIIKKO Zwift pyörä klo 18

TORSTAI Juoksu Ylöjärvi klo 18

TORSTAI Uinti Ylöjärvi klo 19-20 ja 20-21

LAUANTAI Uinti Nokia klo 17.45-19

SUNNUNTAI Uinti Ylöjärvi tekniikka 9-10

SUNNUNTAI Pitkä juoksu 2krt/kk

Aqua Plus Triathlon logo

Haluaisitko mukaan mutta et ole vielä lajin harrastaja ja uimataito ei ole vielä hallussa? Voit osallistua ensin sunnuntain uintivuorolle, jossa harjoitellaan uintitekniikkaa, ja tulla se kautta mukaan toimintaan! Ota yhteyttä niin mietitään sinulle sopiva tapa harjoitella triathlonia!

Lisätiedot: Tuuli Isomeri 044 2199279 tuuli@aquaplus.fi