Ajatuksen kulkua

Aloitin pitkästä aikaan kirjoittamaan blogia. Taivaalta satelee syksyn ensimmäiset lumihiutaleet, ajatuksiin hiipii väkisinkin jos vaikka tulevana talvena ottaisin hiihdon takaisin talvi harjoitteluun. Kun nyt tässä Korona ajassa ei paljon etelän leireistä uskalla haaveilla, se vie vaan itseltä turhaan energiaa hukkaan.

Takana on nyt kolme onnistunutta treeni viikkoa. Tehot ovat olleet hyvin maltilliset pois lukien Ville-Valtterin kanssa juostu VK TopinLenkki 16.7km aikaan 1:13:30. Se oli hyvä juoksu, vaikka ihan kärkiaikaa ei tullutkaan. Reitti herättää joka tapauksessa suurta kunnioitusta vaativuutensa vuoksi. Nousua tulee n 300m ja lähes jokainen nousu on vähintään 10% luokkaa.

Tuolla FB ja instagramin puolella olen puhunut monesti että nyt on pidettävä kynsin hampain harjoitus rutiineista kiinni. Turhaa kikkaillua pitää nyt välttää. Itsellä on tietynlainen suojamekanismi päällä tulevasta kilpailukaudesta. Tavoitteeni on ensi kesäkuussa kilpailla Saksan Frankfurtissa IRONMAN European Championship kilpailussa. Päivät ja viikot kuluvat nopeasti, vapautan ajatukseni täysin kilpailulle kun se on 100% varma että se kisataan. Konasta puhumattakaan. Harjoitukset kuitenkin jatkuvat satakymmenen lasissa ainakin vuoteen 2023.

Tämä oli tämmöinen pieni postatus jos vaikka aktivoituisi enemmänkin kirjoittamaan. Mutta juuri nyt kaikki näyttää hyvältä. Marraskuun alussa kynnystestiin niin nähdään missä mennään. Jaksetaan taistella Korona hel…tiin välitetään toisistamme. Hyvää syksyn jatkoa kaikille Kohti Konaa faneille!