Viikko joka on pakko tehdä

Niin se vaan karavaani kulkee ja koirat räksyttää. Tämä viikko on jo puoli vuotta sitten merkitty kalenteriin ei punaisella tussilla, vaan mustalla. Viikko joka on pakko tehdä! Huomenna on 3vko KonaCamp I:stä ja 3vko KonaCamp II:n eli ollaan keskipisteessä.

Suoraan reiteen.

Tosiaan mennään jo viikon puoliväliä. Jos en nyt aamulla saa tätä kirjoitettua en sitä myös loppuviikostakaan tule saamaan.

Mikäs tästä viikosta tekee niin kovan? Ensinnäkin Texasin IM on enään ”muutaman” viikon päästä. Sen myötä harjoittelun teho on selvästi noussut tuosta tammi- helmikuusta. Se laittaa palautumisen harjoittelusta kovemmalle. Samalla myös mitataan henkistä kapasiteettia. Mitä kovempaa treenaat sen kovemmalla sinun päänuppi on. Tästä puhutaan ihan liian vähän suomalaisessa kestävyysurheilussa! Siihen kun lyödään menestyspaineet soppa on valmis. Olen itsekin aika avoimesti kertonut yksittäisistä harjoituksista ja kuinka hyvin ne ovat kulkeneet. Mutta kokoajan vähemmän ja vähemmän juuri tuosta samasta syystä.

Pahaa tekee!

Mutta mennään vielä tähän viikkoon. Harjoitus tunteja tulee tähän seitsemän päivän jaksoon n 26.5h. Se on suurin piirtein sama kun tulevalla KonaCamp II (27.5h vko) rytmitys on täysin identtinen, mutta tietenkin nyt nuo harjoitukset tulevat työn ohessa joten ihan limitillä mennään! Mutta kyllä tästä selvitään.

Niinpä….

Noh kun tämä viikko on ohi sunnuntaina tuolla Uudenkaupungin Vahterusringillä pyörii, pyörii, pyörii.. on enään 11 pvä aikaa leirille lähtöön. Tarkka ohjelma on sinne 85% valmis. Mutta olen tässä päättänyt että menen siellä päivä kerrallaan mitään riskejä ei voi ottaa ja ohjelmaa pitää olla valmis muuttamaan. Siellä on mukana neljä avainharjoitusta 15pvä.n aikana jonka jälkeen olen valmis Ironman Texasin kisaan.

#timetofly

Niin kaikki on siis pelissä. Hassulta kun se ehkä teistä kuulostaakin mitään kilpailusuunnitelmia minulla ei ole kesään 2019. Ihan siistä syystä että jokainen joka minun tuntee tietää missä kunnossa ylitän maaliviivan Texasissa. Ja toukokuun olen pyhittänyt itselle ”lomakuukaudeksi” ja kesäkuun alusta Konalle on enään 18vko aikaa. Mutta kerron näistä sitten lisää toukokuun aikana. Nyt on lähdettävä Pirkkahalliin treenaamaan:)