Camp Harjavalta 2019

7.-9.6.2019 Harjavalta Hotelli Hiittenharju

Kesän triathlonkisoihin valmistava leiri tulee taas! Kesäkuun alussa kokoonnutaan Satakuntaan, ja vietetään tehokas treeniviikonloppu Harjavallassa. Leiri sopii erityisesti IM Lahti 70.3-kilpailuun osallistuville, sekä muihin puolimatkan- tai perusmatkan kilpailuihin tähtääville. Leirillä nautitaan hyvävauhtisista asfalteista, harjumaastoista, ja uinnista sekä altaassa että avovedessä Kokemäen Pitkäjärvessä. Leirin valmentajana toimii Kaitsu ”KohtiKonaa” Söderdahl.

Leirin tukikohtana toimii Hotelli Hiittenharju, jossa on majoitukset 1hh tai 2hh-huoneissa, sekä maistuvat buffetruokailut.

Leiriohjelma sisältää hyvän setin kisavauhteja palvelevia pyörätreenejä, juoksua harjumaastossa, halliuintia x 2, Kaitsun luennon, sekä triathlonin Kokemäen Pitkäjärvellä. Triathlonissa on mahdollisuus valita lyhyempi tai pitempi matka: uinti 1/2km – pyörä 37/74km – juoksu 5/10km. Leirillä tulee harjoitustunteja noin 10-12h.

HINTA:

Majoitus 2hh täysihoidolla + ohjelma pe-su 259€

Lisämaksu 1hh 79€ pe-su

Pelkkä ohjelma pe-su 109€

Ruokailut voi ostaa erikseen hotellista jos osallistut vain ohjelmaan. Majoitusvaraukset tulee vahvistaa 31.3. mennessä, jonka jälkeen emme pysty takaamaan vapaita majotuspaikkoja. Hotellissa on myös lemmikkihuoneita jos on tarve ottaa ystävä mukaan. Leirimaksun eräpäivä on 5.6.2019.

Viime vuoden leiri oli niin hyvä, että halusimme ehdottomasti järjestää tämän uudestaan. Tervetuloa kokemaan huikea viikonloppu jonka siivittämänä kesän kisat menee vauhdilla maaliin!

VARAUKSET: tuuli@aquaplus.fi