Kilpailukalenteri 2021

Tässä tulee alustavasti minun kilpailukalenteri vuodelle 2021. En käytä enää sanaa JOS, vaan harjoittelen täysillä tulevaan Triathlon kesään! Odotan sitä todella innoissani. Jokaisella kilpailulla on oma merkityksensä ja huippukunto on tähdätty syyskuun puoliväliin.

Kilpailukauteni avaa Pirkkala Triathlon Sprintti matkalla Lauantaina 19.6 klo 15:00 (uinti 750m-pyörä 20km- juoksu 5km) Minulla on hyvät muistot tästä kilpailusta. Tein paluun kilpakentille juuri tässä kilpailussa akillesjänne repeytymän jälkeen 2018 syyskuun alkupuolella. Aikani taisi lainavälineillä olla n 1:03. Nyt odotan sub60 loppuaikaa.

Lahti 3.7 IRONMAN 70.3 kilpailu (uinti 1900m- pyörä90km-juoksu 21.1km) Haluaisin ehdottomasti kilpailla tuolla tapahtumassa, sillä vuonna 2023 samalla reitillä kilpaillaan IM 70.3 World Championship kilpailu. Ensi kesänä 2022 minulla ei ole mitään mahdollisuutta kilpailla Lahdessa, sillä siirsin Frankfurt IM kisan vuodella eteenpäin. Saksan kisa sijoittuu 2022 samalle viikonlopulle. Samasta syystä en ole vielä ilmoittautunut, sillä jos kisa siirtyykin ensi vuodelle en pääsisi paikalle. Toivottavasti Lahden kisajärjestäjä ilmoittaa pian miltä järjestelyt vaikuttavat.

Oittaa SM-perusmatka 17.7 (Olympia matka) uinti 1500-pyörä 40km- juoksu 10km. Odotan tätä kilpailua todella isosti, sillä se tulee olemaan minun ensimmäinen AG kilpailu SM-tasolla vaatimattomalla 35 vuoden triathlonurallani. Kisaan siis M50 sarjassa joka tuntuu juuri nyt vähän hassulta, mutta jotenkin myös aika hienolta!

Turku sunnuntai 1.8. Challenge Turku puolimatka SM (uinti 1900m-pyörä 90km-juoksu 21.1km) Ehdottomasti toinen minun suurista kilpailuista tälle vuodelle. Yritän tehdä Turussa jotakin sellaista mitä ei ennen M50 sarjassa ole nähty. Se vaatii täydellisen kelin ja huippukunnon, mutta yrittänyttä ei lyödä. Minulla on Turussa paljon ystäviä, ja tiedän että kannustus tulee olemaan kovaa. #imtry

Turun Challenge kisan jälkeen kaikki keskittyminen ja harjoittelu tähtää World Triathlon MM-kilpailuihin 12.9 Hollannin Almereen. Matkat ovat tutut. (uinti 3800m-pyörä 180km-juoksu 42.2km) sanomattakin selvää että lähden taistelemaan kisassa kultamitalista. Ja jos keli on kohdillaan pystyn tekemään reitillä myös huippuajan. Mutta se ei ole se tärkein asia vaan voitto!

Vielä tähän loppuun meille kaikille. Tuntuu että reilu vuosi on ollut pelkkää ylämäkeä, mutta joskus se kuitenkin loppuu. Minua on tsempattu ja kannustettu. Olen myös itse kannustanut ja kuunnellut ihmisiä enemmän kuin koskaan. Se on ollut tärkeää. Kohta olemme mäen päällä ja kaikki tuntuu helpommalta. Nähdään kesän kisoissa ja hymyillään. Hyviä treenejä sinne kaikille ystäville!