Ironman Frankfurt European Championship 2021?

Varmasti moni teistä miettii tulevan kesän osalta eri vaihtoehtoja kilpailuiden suhteen. Ilmoittautumiset ovat olleet monella sisällä jo vuodesta 2019! Ja edelleen ollaan siinä tilanteessa että 100% ei voi olla varma missä ja miten kilpailut järjestetään. Tämä blogi kertoo omasta suunnitelmastani jossa kuitenkin on se iso JOS sana mukana.

Kuten otsikko sen kertoo. Tällä hetkellä treenaan 110% Frankfurt Ironman kilpailuun joka kisataan sunnuntaina 27.6.2021 Juhannus viikonloppuna. Kilpailun järjestäjän on käsittääkseni viimeistään 45pvä ennen kilpailua ilmoitettava siirrosta eteenpäin syksyyn tai siirtoa vuodelle 2022. Tämä tieto tulee n3500 kisaajalle 11.5.2021.

Itse olen tehnyt päätöksen jos kilpailu siirretään syksyyn se on ehdottomasti kalenterissa. Tai vuoteen 2022 olen kisapaikalla. Konasta 2021 en nyt puhu sanaakaan, koska se on niin ison sumuverhon takana. Mutta tuosta Frankfurtin pyöräreitistä voin hyvinkin kerto. Se on nopea ja sopii minulle loistavasti. Ylämäet ovat jyrkemmällä kulmalla kuin laskut ja lyhyempiä. Alamäet tullaan loivalla kulmalla ja ne ovat pidemmät. Joten keskinopeus pysyy kovana. Hyvin saman tyyppinen reitti kuin Itävallan Klagenfurtissa. Nykymaailma on ihmeellistä! Tällä viikolla ajettu tuo reitti AP testiasemalla virtuaalimaailmassa RouvyAR ohjelmalla. Suosittelen löytyy siellä myös Lahden 70.3 reitti!

Jos niin onnellisesti kävisi että Frankfurtissa kisataan kesäkuun lopulla. Toinen täydenmatkan kilpailu olisi ITUn MM-kisa 12.9.2021 Holllanin Almeressa. Olen harjoitellut kuin pieni eläin ja tällä treenimäärällä kaksi onnistunutta kisaa ei tuota ongelmia 2.5kk sisällä. Reittihän on erittäin nopea. Kaikki mahdollisuudet myös huippuaikaan on olemassa.

Eletään nyt siinä tilanteessa että joka päivä mediasta tulee positiivisia ja negatiivisia uutisia. Jos kuitenkin mietitään vuosi taaksepäin silloin oltiin lähdössä etelään treenaamaan! Ei me lähdetty Suomi meni kiinni koko kevääksi. Nyt rokotukset ovat käynnistyneet ja valon määrä nousee yli 30min viikossa. Jaksetaan nyt nämä muutamat talvikuukaudet kyllä me olemme voittaneet tuon viiruksen sanokoon pessimistit mitä hyvänsä. Mukavaa talvista viikonloppua sinulle!