Kämpillä

Tänään torstaina ollaan oltu koko päivä kämpillä. Aamulla juostiin yhdessä pieni verryttely 3km korttelin ympäri (Kaitsulle verraa, minulle ei). Sitten pyörän putsailua, akkujen latausta ja liimailtiin kisatarrat kiinni pyörään. Kaikki olisi jo valmiina kisaan, mutta huominen pitää vielä odottaa.

Huomenna on kisan aatto, ja pyörän bike check-inn. Sitten voidaan jo laskea tunteja H-hetkeen! Kaitsu ei ainakaan vielä osoita jännityksen merkkejä, vaan ottaa aika rennosti. Huomenna voi olla jo vähän hiljaisempaa. Tässä kohtaa itsellekin tulee jo sellainen olo, että tämä reissu alkaa olla paketissa, vaikka itse päätavoite on vielä suorittamatta. Mielessä pyörii jo kotimatka, ja asiat arjessa. Yksi juttu pitää vaan vielä hoitaa, niin sitten voidaan lähteä 🙂

Kuvattiin vielä video Kisan ennakkotunnelmat, jossa kertaillaan samoja mietteitä kuin aikaisemminkin tehdyssä FB livessä. Huomiseen vielä!