Voimaantuminen

Aamujumppana oli tänään venyttelyä ja liikkuvuutta. Siinä kun käveltiin takaisin kämpille, Kaitsu totesi: ”Mun jalat tuntuu voimaantuneilta”. Ja niin se menee, tässä vaiheessa kun kisaan on enää muutamia päiviä, alkaa lihakset vihdoinkin tuntua levänneiltä mutta virkeiltä, voimaantuneilta.

Tiistain lyhyt triathlonharjoitus on aina kisaviikolla samanlainen, kaikki lajit lyhyesti läpi. Tehtiin tämä Waikoloa beachillä, missä oli helppo toteuttaa kaikki lajit. Keli on edelleen tuuleton, ja tästä syystä on todella kuuma. Jännä nähdä minkä kisakelin saamme, jos jatkuu tällaisena, on luvassa kovia aikoja.

Iltaohjelmana Nations Parade, joka oli tismalleen samanlainen kuin ennenkin. torvisoittokunta, kisaorganisaation osastot ja sitten jokainen osallistva maa lippunsa kanssa. Täällä ei mikään muutu 🙂 Paitsi Suomen joukkue! Oli ihan oikean joukkueen näköinen vaikka kaikki eivät olleet paikalla. Enää ei olla muiden maiden rinnalla muutamina yksittäisinä urheilijoina, vaan olemme hyvän kokoinen ryhmä.