Uintia ja pizzaa

Aamulla pidettiin Kaitsun FB-sivulla FB-live, joka löytyy edelleen sieltä KohtiKonaa19-sivulta, jos haluat katsoa. Tehdään myös perinteinen ”kisan ennakkotunnelmat-video” YouTubeen, kuten aina ennenkin, vaikka Kaitsu tuossa livessä tuumaili että nyt ei tarvi 🙂 Kyllä tarvii tietysti kun niitä on tehty ennenkin.

Videon jälkeen mentiin uimaan Puakon rantsuun. Nyt oli tyyntä, mutta hyvää maininkia heitti rantaan. Ja kuulemma voimakkaita virtauksia, joissa oli raskasta uida. Hiekka ihan pyörteili pohjassa virtausten mukana. Uinnin jälkeen tehtiin pienet voimailut meidän kuntosalilla, joka on kiva lisä tähän majoitukseen.

Päivän ruokailu hoitui tänään pizzalla Waikoloa beachin puolella. Muistelin, että viime kerralla käytiin siellä mukavassa ravintolassa, ja siellähän se oli edelleen Macaroni Grill. Ja sattui sama tarjoilijakin. Tuossa paikassa pöydissä on paperipöytäliinat ja väriliituja piirtelyä varten, tarjoilija kirjoitti siihen oman nimensä. Tälläkin kertaa se oli Steph. Oli hyvää ja saatiin vähän aikaa kulutettua.

Kaitsun lempijuoma on kahvi.

Täällä menee ihan hyvin iltapäivään asti n. 15-16 saakka, sitten hyytyy ja loppuilta on odottelua, koska voisi tehdä iltapalaa ja pääsee nukkumaan. Ihan kiva että nyt seuraavina päivinä on myös iltaohjelmaa, niin päivät ei tunnu niin loputtoman pitkiltä. Huomenna ohjelmassa on lyhyt triathlontreeni aamulla ja kisaparaati illalla. Keskiviikkona mennään Clifbarin BBQ & Friends Dinnerille, mikä on myös ihan kiva juttu rennolla meiningillä. Kisaviikolla on hyvä säilyttää positiivinen vire myös mielessä, ettei koko ajan ajattele vain tulevaa kilpailua. Energiaa ei kuitenkaan saa kuluttaa mihinkään hölmöilyyn. Tasapainoilua jälleen.

-Tuuli