Vaatejuttuja

Aamulla suuntasimme kohti Kailuaa uimaan. Uintipaikalla oli taas enemmän säpinää, kun päivä päivältä saarelle tulee lisää urheilijoita. Suomalaisia tavattiin useampia, ja olihan meillä oikein treffitkin sovittuna. Meille saapui kuljetus.

Suomen joukkueelle järjestettiin Triathonliitosta Team Finland-paidat, ja niiden toimitus meni sen verran viime tippaan, että ehdimme jo lähteä tänne kun ne olivat valmiit. Onneksi asia järjestyi, ja Pohjalaisen Tiinan matkassa tuli nippu paitoja, ja Tiinan mies Markus toimitti ne Kailua Pierille. Kiitos!

Paidat puetaan päälle Nations Paradeen, joka on kisaviikolla tiistaina. Täällä on suurin määrä suomalaisia koskaan, oliko peräti 24. Kallion Janne kertoi että Suomen joukkue on suurimpien joukossa kun verrataan joukkueen kokoa suhteessa edustusmaan väkilukuun. Hyvä Suomi!

Uinnin jälkeen haettiin uintikahvit ja sitten suunnaksi Bike Works, josta piti saada pyörään vararengas, ja samalla pikku vaihteiden säätö. Bike Worksin äijät on hyviä pyörämekaanikoita ja homma hoitui nopeasti. Jos on pyörän kanssa teknisiä murheita, niin sinne vaan. Bike Works löytyy Targetin läheltä. Toki heillä työt lisääntyy päivä päivältä, ja voi olla ettei palvelua saa heti, mutta ottavat jonoon. Mukaan tarttui myös etujuomapullo, joka myös kiinniteltiin porukalla siellä liikkeessä. Etujuomapullo on tärkeä, sillä siitä on helpointa juoda ajaessa.

Ja taas pyöräilyä kohti Waikoloaa. Minusta tuntuu että eletään tätä samaa päivää kerta toisensa jälkeen. Pysähdyin matkalla ottamaan pari kuvaa. Waikoloaa ennen alkoi kova vastatuuli. Kelit vaihtelee reitin varrella melkoisesti, Kailuassa on yleensä hyvin tyyntä ja sieltä lähtiessä ajaa yhtäkkiä kuin seinään kun kunnon puhuri iskee vastaan. Toivottavasti huomenna ei ole kovin myrskyisää, koska Kaitsulla on tärkeä viimeistelytreeni joka ei saisi mennä yhtään överiksi tehojen suhteen.

Pyörän puunausta huomista varten.

Käytiin juuri kaupassa hakemassa täydennystä jääkaappiin, ja huomiseen treeniin isompi satsi jäitä pakkaseen. Kaitsu shoppaili pelkissä uimahousuissa jo toistamiseen..