#imtry

Nyt on taas energiaa kirjoitella kun on kevyt treeniviikko menossa kohti loppua. Sunnuntaina tulee täyteen 2 x 3+1 rytmi eli 8vko treeniä. Ja kuin palkintona hyvästä työstä, ensimmäinen 12vkon treenijakso tulee täyteen Aatonaattona 23.12:)

Sitten otsikkoon #imtry miten tämä alku syksy on treenien osalta sujunut. Jos vähäänkään olette minua seurannut tuolla sosiaalisessa mediassa, olette huomanneet että töitä on tehty isolla kädellä. Yksinkertaisesti mitään muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa. Kuten ystäväni Kaisa Ilvesmäki-Jakobsen Konan voiton jälkeen sanoi ”tämän kilpailun voittaminen on äärettömän vaikeaa” tuo on totta olen ollut 2. ja 3. En halua nyt sanoa että treenaan kovempaa kuin koskaan, mutta treenaan niin kovaa kuin se on mahdollista. Ja tällä kaikella yritän helpottaa voittoani Konalla. Näin sen olen itselleni myynyt. Kisa kerraallaan kuitenkin mennään, ensin Texas.

Harjoittelen tällä hetkellä prosentuualisesti lajien suhteen: uinti 25%, pyörä 38%, juoksu 32%, voima 5% #trainingpeaks prosentit kevättä kohden ei hirveästi tule muuttumaan. Tietenkin etelän KonaCampit nostavat hetkellisesti pyörän prosentteja. Mutta pitkässä juoksussa näin mennään.

Tärkeimpänä tällä hetkellä näen harjoittelun intensiivisyyden. Tässä olen kyllä aina ollut hyvä, harjoituksen aikana en pysty kuuntelemaan musiikkia, en katselemaan elokuvia, en mielellään juttele (yhteistreenit pois laskusta) ja treenaan mielelläni yksin 🙂 Mutta siis harjoittelun sisältöä on tulkittava erittäin tarkasti. Treenitehoja pitää pystyä nostamaan ennen Texasin Ironmania ja tietenkin Konan viimeiset 12vko on kaikista tärkeimmät.

Niin loppuun vielä mukava uutinen. Osallistun 31.12 Eurajoen Uudenvuodenjuoksuun 9km. Se on minulle tärkeä kuntomittari juoksun osalta. Tasan 10v sitten 2008 Konan jälkihöyryissä juoksin sielä 32:12. Sanoin Tuulille et kyllä nyt tuo menee. Tuuli siihen ”älä sitten pety jos ei mene”. No minulla on kyllä -15c pakkasraja.  Seuraavan blogin kirjoittaa Tuuli, ja kertoo kun käytiin labrassa verikokeita ottamassa. Mielenkiintoista juttua tulossa ensi viikolla. Näin mukavissa merkeissä mennään ihan just joulukuulle. Mukavat viikonloput!!