Tekiskö Kaitsu nyt mieli kisata Konalla?

Tänään ennen uintitreenin alkua Venla heitti tuon lauseen ilmoille. Ajattelin siitä vähän enemmänkin kirjoittaa. Vastaus oli spontaaninen ” kyllähän tässä voisi, kun kuntokin on mukavasti nousussa” niin tuo tuli suoraan sydämestä ei järjen äänenä.

Jos nyt kisaisin reilun kolmen viikon päästä Konalla tulos olisi varmasti semihyvä. Mutta missään nimessä en pystyisi kilpailemaan sarjani voitosta. Se tässä onkin niin hienoa, kun minulla on tieto ja taito tehdä asiat niin, että pystyn taistelemaan voitosta Konalla. Nyt kun aloitan uuden harjoituskauden lokakuun alusta, olo on kevyt ja energinen lähes vuoden kilpailutauosta johtuen. Ja tärkeimpänä tietenkin, paikat on kunnossa ja kestää kovaa harjoittelua.

Tämä syyskuu on siis mennyt 98% peruskestävyysalueella. Muutamia sparraushommia ollut ja kaksi omaa kovempaa juoksutreeniä. Ajatuksissa oli että pitäiskö vielä käydä näyttämässä jännettä ortopedillä ennen harjoituskauden alkua. Muttta se ajatus katkesi eiliseen.

Tein eilen triathlontreenin uinti 30×100 lätpul lähtö 1:30, pyörä trainerilla 3x20min, juoksu radalla 1×1000, 2×500, 5×200, 10×100. Niin miten meni? Hyvin, niin hyvin että säikähdin:)

Vielä lopuksi otsikkoon. Tekee ihan hitosti mieli kisata Konalla. Osaan sen reitin vaikka silmät sidottuna. #imtry #imtexas#imkona