Training Camp Harjavalta

Aqua Plus järjestää kesäkuun alussa viimeistelyleirin, jonka treenien tähtäimessä on IM Lahti 70.3 sekä perusmatkan kilpailut. Leirillä haetaan huippukunto ja kisavauhdit täsmätreenillä ja loistavassa porukassa. Leiri järjestetään Harjavallassa, jossa pääsemme nauttimaan hyvävauhtisista asfalteista, harjumaastoista, ja uinnista sekä altaassa että avovedessä Kokemäen Pitkäjärvessä. Leirin valmentajana toimii Kaitsu ”Kohti Konaa” Söderdahl.

Harjavalta 8.-10.6.2018

Tukikohtana toimii Hotelli Hiittenharju, jossa majoitumme 2hh huoneissa ja ruokailemme viikonlopun aikana täysihoidolla. Leirille voi osallistua myös ilman majoitusta.

KYSYMYKSIÄ??

Olen tavallinen kuntoilija. Menen vasta perusmatkalle, pärjäänkö mukana? 

Kyllä!  Jakaudumme kolmeen vauhtiryhmään, jokainen harjoitus räätälöidään ryhmille sopivaksi pituuden ja vauhtien puolesta. Eli myös perusmatkalle tähtäävät, tervetuloa! Tämä sopii erinomaisesti myös teille.

Asun Harjavallassa, en tarvitse majoitusta. Voinko osallistua pelkkiin treeneihin?

Kyllä! Leirillle voi varata myös pelkän treenipaketin ilman majoitusta. Ilmoittautua toki täytyy, jotta ryhmäkoko pysyy hallittuna. Treenipakettilaiset voivat ostaa ruokailut hotellista tarpeidensa mukaan. Majoittuville ruokailut sisältyvät leiripaketin hintaan.

En kestä kylmää vettä, mikä on veden lämpötila Pitkäjärvessä?

Avovesiuinnin alarajana pidämme 15-16 astetta. Tarkkailemme leiriviikolla veden lämpötilaa, ja olemme varautuneet järjestämään uintitreenit sekä leirin päätöstriathlonin Harjavallan uimahallissa jos olosuhteet niin vaativat. Triathlonleirillä tavoitteena on kuitenkin avovesiharjoitukset, joten toivotaan lämmintä kevättä ja alkukesää.

Miten pitkät matkat päätöstriathlonissa on? 

Leirin päättää leirikisa, jonka matkat ovat 1900m-60km-10km. Tästä lyhyempi versio on esimerkiksi uinti 500m-1000m + pyörä 30km + juoksu 5km.

Sisältääkö leiri muutakin kuin treeniä? 

Kaitsu on luvannut avata omaa harjoitteluaan teemalla Kohti Konaa 🙂 Joten myös luennolla istutaan treenipäivän päätteeksi.

HINTA: 249€*  / 99€**

* Sisältää leiriohjelman sekä majoituksen kahden hengen huoneessa + ruokailut: 8.6. päivällinen, 9.6. aamiainen, lounas, päivällinen, 10.6. aamiainen, lounas. 1hh-lisämaksu 39e.

** Sisältää leiriohjelman 3pv.

ILMOITTAUDU tuuli@aquaplus.fi

Leirille otetaan max 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Joten nopeat liikkeet on paikallaan, sillä ensimmäiset paikat on jo varattu 🙂