Torstai!

Nyt alkaa tekeminen toden teolla vähenemään. Jotain pientä on tänään kuitenkin puuhailtu. Aamulla treffattiin Setolan Tero Waikoloan biitsillä. Kaitsu ja Tero tekivät pienen piristävän uintitreenin ja päälle pikkujuoksu. Nämä kun oli hoidettu, kello oli vasta 8:40 aamulla.. Mitäs sitten tehtäis! 

Laitettiin litkut renkaisiin, eli paikkaavaa ainetta renkaan sisään jos kisassa sattuisi rengasrikko. Operaatio onnistui tosi paljon helpommin kuin viimeksi, koska nyt osattiin tehdä se. Tämän jälkeen oli vielä yksi homma hoidettavana, Kaitsun perinteinen videohaastattelu. Siispä uima-altaalle ja homma kerralla purkkiin. Tässä olkaa hyvät, vajaa 10min kestää.

Tänään ei enää ole muuta ohjelmaa. Kailuassa olisi illalla E Komo Mai – Welcome Dinner ja kisainfo, mutta jätetään se nyt väliin, koska tuo tilaisuus kestää aika kauan, eikä haluta pimeässä enää ajella tuolla Highwayllä. Huomenna on kuitenkin mentävä sinne kun on bike check-inn. Nyt kuunnellaan vähän Suomipoppi-radiota netistä ja ihmetellään iltapäivää. Ai niin, pyörän vaihteiden akku lataukseen vielä.