Haisulipuu

Suunnattiin tänään Kailuaan uimaan ja pikku juoksulle. Uintipaikalla oli aikamoinen härdelli päällä. Paljon porukkaa ja kovat kisapaikan rakennuspuuhat päällä. Vanhat kosteudesta hukan ruosteiset aidat oli kannettu varastosta jälleen esiin ja Ironman-lakanoita viriteltiin joka puolella.

touhuissa mukana ja hänet löytää uintipaikan info-teltasta. Täällä olevat urheilijat, käykää ihmeessä moikkaamassa jos ette ole vielä ehtineet.

Etsittiin Kaitsun nimi lakanasta jossa on kaikkien kisaajien nimet numeroineen. Kaitsun kisanumero on #1142

Kailua Pierin juurella on iso banianiviikunapuu. Se on valtava. Ja haisee pahalta. Kypsät hedelmät nimittäin räjähtää kuumuudessa ja lätsähtelee maahan. Puun kohdalla on vähän mätä, pilaantuneen kalan haju. Viime kerralla sellainen marja lätsähti päähän, tuntui kun olisi linnun kakka tullut kupoliin. Tropiikin ongelmat.

Uinnin päälle pienet juoksut vanhan lentokentän viereisessä puistossa. Itsekin lupauduin juoksemaan pari kierrosta. On ollut meikäläisellä sen verran pitkä tauko juoksemisessa, että se tuntui aika ikävältä. Kaitsulla askel sen sijaan lensi tuttuun tapaan.

ton vieressä on ranta jossa pienet jumpat vielä. Suihkut, kauppaan ja kämpille. Lounasta ja kahvia, sama kaava toistuu päivästä toiseen. Kohta mennään altaalle katsomaan josko saisi vaaleanpunaisen kuvan auringonlaskusta. Aika pienet on tekemiset tässä vaiheessa 🙂