SuomiCamp

Pää on nyt aika tyhjä tällä hetkellä, mutta yritetään kirjoittaa jotakin menneestä kolmesta viikosta. Miehen muistihan on tunnetusti hyvin lyhyt.. mutta onneksi sitä varten on dataa tallessa 🙂 Ihan valehtelemati, kokonaisuudessaan tämä SuomiCamp oli kovempi kuin mitä se paperilla näytti. Varsinkin viimeinen viikko oli tarkoituksella tehty määrällisesti ja tehollisesti kaikista kovimmaksi. Nyt tietää, että Lanzaroten leiristä varmasti selviää, sillä leiri ei tule olemaan niin kova kuin tämä Suomicamp ja onhan se viikkoa lyhyempi.

En ala yksittäisiä harjoituksia erittelemään, kokonaisuudessa niillä ei ole merkitystä. Sillä on merkitystä, että pystyn vielä nostamaan kuntoa viimeiselle portaalle jota Lanzarotella tarvitaan. Leirillä tulee olemaan kaksi harjoitusta, jotka tulee olemaan kovempia kuin mitä Konalla kilpailussa joudun suorittamaan. Kun ne harjoitukset on selätetty kunnialla, voi luottavaisena lähteä Hawaille.

Mannisen Juuso on ollut Lanzalla jo pian pari viikkoa, ja mukavia uutisia tuli: kosteusprosentti ja kuumuus on kovaa luokkaa, erittäin hyvä!  Odotan leiriä innolla, todella kova porukka mukana kun matkassa on Johanna, Heini, Juuso ja Tommi. Kaikki ovat huippukunnossa. Ja onhan siellä muitakin Konalle menijöitä… Tommi odottaa jo saksalaisten pyöräjalkoja 🙂 Leiriltä tulee sitten juttua KohtiKonaa17-faceen ja Instaan. Ja leirin jälkeen vielä yksi blogi, jonka jälkeen blogivastuu siirtyy jälleen Tuulille. Konalta tulossa päivittäin juttua.