9/48

Komee viikko takana. Peilasin vähän Johannan KonaCamp leirin ohjelmaa täällä pohjolan jäässä ja lumessa:) #eikämihinkään! Johanna harjoittelee samalla rytmityksellä ja on tällä hetkellä Lanzarotella leirillä. Tai sanotaan näin, jos olisin tehnyt kaikki treenit Wattbikellä ja juoksumatolla sitten olisi onnistunut. Eli triathlon on kesälaji.

Loppu viikko on ollut kevyttä treeniä sillä edessä on kolmen viikon tiukka treeniputki. Eli hallittua perusmättöä, kovaa asennetta ja pilkettä silmän kulmassa. Sillä mennään helmikuun alkuun asti.

Pakko tähän mainita muutama sana koko Aqua Plus tekemisen tasosta. A.P.n testiviikko huipentui Tammi-Cooperiin jota on juostu vuodesta 2009 lähtien. Joka ikinen vuosi keskiarvo on noussut edellisestä vuodesta. Meitä on iso ryhmä, joten aikataulullisesti kaikki ei aina ole mukana. Mutta käytännössä 20-30 triathlonistia vuosittain, tänään oli 21 juoksijaa. Tänään se sitten tapahtui; saatiin legendaarinen 3000m keskiarvo rikki eli (3040m). Kyllä tuo itselle valmentajana oli kova juttu. Ylpeä omista urheilijoista.

cooper

Loppukevennys. Juoksin tänään jäniksenä ensin 3000m Cooperin ja toisen perään 3300m. Palattuani kotiin: WB PK-tempo 10km 19:21, syke 106, watit 121. laktaatit 1.0mmol. Mukavaa alkavaa viikkoa!

 

Vastaa