2/48vko

Sieltä se sunnuntai taas tupsahti. Tämä toinen harjoitusviikko on jo mennyt ihan eri moodiin. Kroppa toimii taas niin kuin se urheilijalla pitääkin. Eli palautuminen harjoituksista on hyvin nopeaa, ja mitään lihaskipuja ei ole seuraavana päivänä havaittavissa. Samoin EmfitQS on antanut koko viikon vihreää palkkia, kun se vielä viime viikolla oli vain kolmena päivänä plussalla. Joten kyllä tässä kelpaa.

Soiteltiin tuossa Tompan kanssa viikolla ja molemmilla oli sama ajatus. Tulevan kymmenen viikon treenijakson teema on laatu, laatu ja vielä kerran laatu. Vauhdit ovat sen verran hyvällä mallilla että ei niitä tässä vaiheessa kautta mennä sorkkimaan. Pöydällä onkin nyt lajien osalta tekniikkatreenit. Tällä pyritään hakemaan vielä taloudellisempaa etenemistä kisassa. Näissä jutuissa pitää aina muistaa se, että puhutaan noin yhdeksän tunnin suorituksesta joka vaatii äärettömän kovaa lihaskestävyyttä ja iskutusta. Tästä päästäänkin yhteen suosikki aiheeseeni eli voima/coretreenin pariin. Mitä enemmän tulee ikää mittariin sen tärkeämmäksi nuo kaksi oheislajia tulevat. Minulle ne on kaksi lajisuoritusta joista pidän hyvin tarkkaa kirjaa. Minulta on useasti kyselty voisimmeko Tompan kanssa pitää Triathlonistin Voimaklinikan. Varmasti voimme ja sellainen on tulossa mutta ei vielä. Pitää päästä ensiksi kuntoon:)

wbharmaa

Eli harjoittelu on lähtenyt juuri niin hyvin käyntiin kuin ajattelinkin sen lähtevän. Torstai iltana Ylöjärven uintitreenien jälkeen juteltiin Johannan kanssa. ”kauhean kevyeltä tuntuu vai mitä. Jostakin se on lähdettävä liikkeelle sanoi Johanna” Nyt maa on valkoinen ja toivotaan että lumi pysyisi maassa vaikka maaliskuun alkuun asti. Mukavaa alkavaa viikkoa. Eikös nyt ole ensimmäinen adventtipäivä. Seom moro!

mustatie

 

 

Vastaa