Ironman Camp Lanzarote

Aqua Plus järjestää keväällä 2017 triathlonleirin legendaariselle Lanzarotelle! Tämä leiri on suunnattu kokeneille triathlonisteille, jotka kilpailevat täydellä matkalla. Leiripaketti on täydellinen kokonaisuus, jossa on huikeat puitteet. Lanzaroten huikeat maisemat laavakenttineen, upea majoituskohde ja timanttinen leiriohjelma takaavat, että luvassa on kaikkien aikojen Training Camp!

wp_20150201_009VILLA PARAISO

Majoituskohteemme on TriSports Lanzaroten Villa Paraiso, joka sijaitsee Puerto Del Carmenin pohjoispuolella, Macherissa. Villa Paraison isäntinä toimivat Deborah & Daren Eliot, jotka ovat perustaneet tämän tyylikkään leirikeskuksen juuri triathlonisteja varten. Villassa on 7kpl 1-3 hengen huoneita joissa kaikissa oma kylpyhuone. Villassa on oma 25m allas, kuntosali sekä ”bike-room” josta löytyy kaikki tarvittavat välineet pyörän kasaamiseen ja huoltoon sekä tarvittaessa mekaanikon palvelut, pienet tarpeet kuten CO2-patruunat, tuubit, sisäkumit jne. Leirin majoituspaketti sisältää täysihoidon, ja kaikki tarvittavat kuljetukset lentokentältä sekä tarvittaessa huollon harjoituspaikoille. Esimerkiksi varusteiden kuljetukset avovesiuinteihin, jotka teemme Puerto Del Carmenissa Ironman Lanzaroten uintireitillä.

villa-paraiso

Leirin valmentajana toimii ironmantriathlonisti  Kai Söderdahl, jonka mielestä Lanzarote on ykköskohde triathlonleirille. Vihdoinkin voimme tarjota tämän kokemuksen myös muille!

wp_20150201_006

HINTA

1 viikko

eräpäivä 15.1.2017

tomme on suora TUI lomalento (ent. Finnmatkat) sisältäen pyörälaukun, matkatavarat ja aterian lennolla. Leirille on rajallinen määrä paikkoja joten huomioithan että varaukset ovat sitovia.

VARAUKSET JA LISÄTIEDOTthepoolvilla2-280x157

Tuuli Isomeri 044-2199 279

tuuli(a)aquaplus.fi

 

 

Vastaa