Kisakalenteri täysin uusiksi

On tää vaan niin siistii. Mallorcan leiri onnistui täydellisesti, kelit oli kohdillaan ja vauhti vakuuttavaa. Meillä oli upea triathlonryhmä matkassa ja tekemisen taso kova. Siitä kertoo lähes jokaisen leiriläisen lähes 30h harjoittelu seitsemän päivän aikana. Jokaiselle löytyi sopivan vauhtista seuraa. Aluksi meitä oli kolme ryhmää, mutta loppuleiriä kohden ryhmiä taisi olla viisi tai kuusi:) Ainoa ikävä asia oli leirin viimeisellä pyörälenkillä tapahtunut Jiipeen vakava tapaturma. Niin varovainen ja tarkka mies kun on, niin ei mitään auttanut kun bussi tuli vastaan serpalaskun  pimeässä mutkassa. Vaihtoehtoja ei olllut kuin yksi, ajaa tieltä ulos. Onni onnettomuudessa, mies pääsi meidän mukana lähtemään kotiin, eli sai lentoluvan vaikka sairaalassa joutuikin viettämään yhden yön. Tämä oli  vakava muistutus siitä, että pyörällä jäät aina kakkoseksi ja niin kuin Jiipee FB-videolla mainitsikin, kypärä pelasti tässä tilanteessa hengen. No mies on kovaa vauhtia kuntoutumassa ja takaisin tullaan varmasti entistä kovempana!

leiri2016

Sitten blogin otsikkoon. Kolme päivää meni leirin harjoitusdatan purkuun. Eli heviä on ollut. Lisäksi minulla oli paljon segmenttiaikoja eri nousuista ja laskuista. Menen elokuun lopulla KohtiKonaa17 ensimmäiselle campille sinne takaisin. Ja tietenkin kauden pääkilpailu IM-Mallorca käydään 25.9.  samoissa maisemissa, joten tiedot oli hyvin tärkeitä tulevalle leirille ja tietenkin itse kisaan.

nlc juoksu

Noh olihan se kovaa dataa mitä sieltä ulos tuli. Tyhmähän olisin jos tässä kunnossa vain treenaisin ja pidättäisin kuntoani syyskuun loppuun asti. Joten tässä ne kisat tulevat, voisiko sanoa Neljänsuora:)

  • Next Triathlon Långvik puolimatka. Tämä oli alustavasti suunnitelmissa jo maaliskuussa, mutta varmistui kun paras treenikaverini Tommikin lähtee kisaan mukaan. Uusi kisa kiinnostaa tietysti!
  • Finntriathlon Levi Extreme. Tämä on ollut ainoa varma kisa jo syksystä lähtien, ja edelleen ollaan Lappiin lähdössä heinäkuun lopussa. Mielenkiintoista tehdä jotain erilaista ja rikkoa rutiineja. Ja kova kisa tästäkin tulossa 😉
  • Challenge Turku puolimatka. Tämä ei ollut missään nimessä suunnitelmissa. Mutta… maailma muuttuu ja koska Turun kilpailusta saa paikkoja Challenge The Championship 2017 mestaruuskilpailuun, on lähes pakko osallistua ja hieman nakertaa Ironmanin ylivaltaa. Mestaruuskilpailun ajankohta 2017 sopii täydellisesti Kona 2017 suunnitelmaan. Ja tietysti Turun nopea reitti houkuttelee.
  • Ironman Mallorca

Rytmitys menee nyt vähän uusiksi. Pitkä 12vkon harjoitusjakso pilkotaan nyt pienempiin osiin. Nyt vaan toivoisi että kelit alkaisi lämpenemään, mutta osaan minä Wattbikellakin ajaa 🙂

lepoo

 

 

 

Vastaa