Perusmättöjakso onnellisesti takana

Nopeasti se meni. Tosiaan takana on ehjä kahdentoista viikon treenijakso. Kaksi samanlaista jaksoa on vielä edessä. Näiden jälkeen edessä on kauden pääkilpailu Mallorcan Ironman.

Vahvaatekemistä on ollut, mutta hallittua. Parasta  tässä jaksossa kuitenkin on ollut se että motivaatio on ollut 110% joka ikisessä treenissä. Tästä samasta asiasta puhuttiin syksyllä myös Tompan kanssa. Jos omasta mielestä olet tällä hetkellä maailman paras ikäryhmäsi ironman, treenaamisen taso on myös oltava samalla tasolla. Jos näin ei ole, on turha hehkutella vanhoilla meriiteillä itseänsä sillä se ei kuntoa kehitä.

pääsiäinen

Tuolla FB.n puolella olen hehkutellut kaikenlaisen datan kanssa koko talven. No se saattaa jopa ärsyttää jotakuta, mutta itse ajattelen sen niin että on hyvä näyttää mitä oikeasti vaaditaan että pärjää maailman huipulla. Ja tulen tätä jatkamaan seuraavat puolitoistavuotta:)

gar

Tämä 12 viikon jakso sai huiman päätöksen kun pidettiin ensimmäinen Aqua Plussan PääsiäisCamp Suomessa. Väkeä oli kaikista eri harjoitusryhmistä. Ja oli hienoa nähdä porukkatreenaamisen vahvuus ja yhteenkuuluvuus. Tämä tulee jatkumaan tulevinakin vuosina, näin sovittiin. Onhan se neljän päivän vapaaputki treenaten normaalin arjen keskellä aika luksusta monelle ja ymmärrän hyvin.

pääsiryh

Yhden käden sormissa saa muuten laskea kun olen maaliskuussa ajanut Suomessa aika-ajopyörällä. Näin kävi nyt ja vauhdit oli sitä luokkaa että itseäkin hirvittää. Tästä päästäänkin sitten jo kuukauden ajan päässä pyörineeseen ajatukseen. Tulen kilpailemaan kesäkuussa puolimatkan kilpialun mutta en vielä tiedä missä. Kunto on niin hyvä että sitä on pakko ulosmitata ennen heinäkuun loppua. Vähän samalla tavalla kuin viime kesänä kilpailin Ruotsissa kesäkuussa pitkällä matkalla.

Nyt edessä on puolitoista viikkoa tosi kevyttä harjoittelua ennen Mallorcalle siirtymistä. Meitä on lähdössä 26 hlön ryhmä joten varmasti hieno reissu on tulossa. kaikki halukkaat ei tänne ehtineet mukaan, mutta Jämillä olisi tarjolla IronCamp 3.-5.6.! Paikkoja on muutama jäljellä, suosittelen 🙂

Loppuun vielä videoklippi NormaTecin Recovery-bootseista. Tässä näette miten ne käytännössä toimii.

Vastaa