Leirirytmitystä arkeen

Olen tässä jo useamman viikon toteuttanut leireiltä tuttua rytmitystä, kolmea kovaa päivää seuraa aina yksi kevyt. Tämä on osoittautunut ihan mahdolliseksi, sillä minulla ei ole ”normaalia” arkiviikkoa, vaan työt painottuvat iltoihin ja viikonloppuun. Ohjaustyöt ovat kuitenkin kestoltaan 2-4h joten aikaa jää omaan harjoitteluun. Lisäksi osan valmennushommista voin hyödyntää omina treeneinä. Kevyellä viikolla en noudata tätä päivärytmiä, vaan kaikki päivät ovat silloin kevyitä.

mtblle lähdössä

Muutama tämän viikon onnistunut harjoitus. Perjantaina kävin fiilistelemässä tulevan kesän SuperSprintti-reittejä täällä Häijäässä. Tein pitkät alkulämmittelyt ja sitten paanalle! Ohjlemassa oli duathlon: 3km juoksu – 10,2km MTB – 3km juoksu. Vahvaa oli, varsinkin MTB jolla kellotin reitille kovan 19.07 ajan. Juoksut meni lumisohjossa eikä pystynyt kuin VK-ala-alueella juoksemaan nelosen vauhtia. Mutta pari päivää, niin jo on lumet kadonneet maalaisteiltäkin 😉

Tänään taas tuttu pitkä juoksu, joka tulee olemaan sunnuntaisin ohjlemassa koko harjoituskauden. Siihen on aina hyvä lopettaa treeniviikko. Kylläpä kulki 33km kevyesti. Pyöärtiet oli sulat ja kuivat, ainoa missä oli vielä jäätä, oli Pyynikin Näkötornin nousu. Juoksin 30km keskivauhdilla 4:30min/km ja viimeiset 3km 3:49min/km. Juoksukunto on loistava:) Huhtikuun lopussa juoksen vähän tiukemman 40km kolmeen tuntiin, niin ne tuolla maailmallakin juoksee.

kellon näyttö

Jep. Huomenna kevyt uinti + voimapäivä ja uuteen viikkoon. Ja toivotaan että säätiedot pitävät paikkansa, niin saadaan nauttia auringosta ja jopa kymmenen asteen keleistä.

 

 

Vastaa