Kevyt treeniviikko

Tarpeeseen tuli, kuten aikaisemminkin olen maininnut. Minulla on käytössä EmfitQS palautumisen, stressin ja unen laadun seurantaan. Emfitin anturi laitetaan patjan väliin ja aamulla on yön kulku tietokannassa. Melko uskomatonta, mutta niin vaan mittaa jopa hengitysrytmin ja syvän unen, REM-unen ja kevyenkin unen määrän ilman mitään kehoon kiinnitettäviä piuhoja. Tämä laite tulee olemaan tärkeässä roolissa kun treenit tästä kovenee. Lisäksi lepoviikolla tarkkailen aamusykettä joka alkoi torstaina olla balanssissa 40-43 kun maanantaina se keikkui 50-53 välissä. Loppuviikosta mies alkoi olla täysin iskussa.

lepoviikko

Alkuperäinen suunnitelma oli osallistua tänään hiihdettävään Pirkan Hiihtoon. Mutta kun se osui tälle kevyelle viikolle, niin heivasin sen pois ohjelmasta. Ja hyvä niin. Hiihtokilometrejä ei myöskään ole kertynyt riittävästi, että olisi järkevää lähteä viivalle. Oli minulla kuitenkin toinen kortti takataskussa tälle sunnuntai päivälle. Omasta mielestä täällä Sastamalan suunnalla on Pirkanmaan parhaat soratienousut! Olen nimennytkin yhden parhaista reiteistä Jyrä-Sarkola-Salmi-lenkiksi tasan 80km ja nousua 1012m. Tätä reittiä olen kiertänyt toistakymmentä kertaa, yleensä siihen menee se reilut neljä tuntia. Tänään ajoin ensimmäisen kerran talvikelissä alle 4h peekoo sykkeellä 127-137. Kotiin palattuani sanoin Tuulille, että olipa kyllä hyvä Pirkanhiihto 🙂

lenkkikäyrä

Eli hyvällä fiiliksellä tästä lähdetään tekemään seuraavaa 3viikon ja yhden päivän jaksoa. Edessä on viimeinen #perusmättö kausi joka päättyy toiseen Pääsiäispäivään ja Aqua Plussän I-PääsiäisCampiin. Mukavaa alkavaa viikkoa ja iloa treenaamiseen.

Vastaa