Aika menee kuin siivillä

On kyllä kovaa touhuu. Virallisesta Kohti Konaa17 aloituksesta on kulunut nyt pian kaksi kuukautta. Aika on mennyt niin käsittämättömän nopeasti. Nyt edessä on viikon hengähdystauko ja sen jälkeen viimeinen perusmättöjakso. Tuleva kolmen viikon jakso päättyy Aqua Plussan omaan PääsiäisCampiin 25-28.3.

pyhishelmi

 

Olen tuossa vertailut Garminin dataa edellisvuoteen. Tammi-helmikuussa on tullut yli 10% enemmän treeniä ja kaikkien lajien keskisyke oli 2015 127 nyt 2016 134 joten #kovempaakuinkoskaan on tuoltakin osin pitänyt paikkansa. Silti olo on odottavan hyvä, sillä tiedän pystyväni treenaamaan kevätkaudella vieläkin kovempaa. Ja jos joku miettii miten paikat kestävät tai onko ollut ongelmia. Hyvin kestää eikä mitään ongelmia ole ollut. Suuri apu on ollut mangnesiumin lähes tuplaamisessa vuorokaudessa. Varsinkin unen laatu on parantunut. Suosittelen magnesiumia ihan kaikille.

istuu

 

Tosiaan takana on 21. päivän hyvä jakso joka päättyi tänään. Viimeisellä viikolla oli koko talven kovin veto eli kahden tunnin VeeKoo-hiihto. Ei se tuollaisena tunnu missään, mutta kun lyödään 9 x 3.88km niin että heti ekalta kierokselta löysät pois ja sitten kaikki kahdeksan kierrosta 16sek sisään niin juttu on ihan toinen. Treenin jälkeen oli ensimmäisen kerran sellainen tunne että tätähän se oli viime syyskuussa KonaCampillä Lanzarotella.  No pääasia että tunne on olemassa eikä kuvittele liikoja.

????????????????????????????????????

Nyt levätään ja kerätään voimia. Hyvältä näyttää ja edessä siintää jo Aqua Plussan Mallorcan TrainingCamp. Elämä hynyilee ja se tässä varmasti on yksi kantava voima. Mukavaa alkavaa maaliskuuta kaikille KohtiKonaa17 faneille!

 

 

Vastaa