Edessä ansaittu lepoviikko

Monesti olen kuullut seuraavan lauseen: “En tarvitse lepoviikkoa kun olen palautunut treeneistä niin hyvin” esim. kolmesta kovasta treeniviikosta. HÖPÖ, höpö kyllä tarvitset. Tai sitten et ole treenannut tarpeeksi kovalla tasolla. Minulle itselle se on ihan elinehto. Ja olen vielä  muuttanut sitä entistä kevyemmäksi. Minulla on nykyään lepoviikolla kaksi totaali lepopäivää ja tehot ovat olleet korkeintaan PK2 tasolla. Eli tuleva viikko on siis hyvin odotettu ja ansaittu, sillä kolmen viikon jakso onnistui loistavasti. Takana on nyt 8.1%/100% treeniä tässä viikon TOP3. treenit.

kaitsu-ja-peppi-lattialla

Torstai aamu meni tuttuun tapaan Pirkkahallissa pyöräillen ja juosten. Tiesin että luvassa on #vahvaatekemistä kun Tommilla aika-ajo pyörä alla. Hyvää perusvarmaa settiä ajettiin ja loppuun rinta rinnan vaajat 10min. Ajettiin nousevalla teholla, viimeiset kaksi kierrosta oli pakko hypätä peesiin. Sen verran alkoi mies kiemurtelemaan satulassa. Oli hyvää ajoa. Pyörän päälle juoksu 3000m 12min, syke 146.

Perjantaina aamutuimaan Kaupin hiihtostadionilla jatkettiin siitä mihin torstaina päästiin. Hiihdettiin 40km Kaupin 3,7km tykkiladulla, jolla tulee nousua reilusti yli 700m/40km. Viimeiselle kierrokselle saatiin Vastarannan Jukka mukaan. Oli mukava vaihtaa kuulumisia ja toivotella tsemppiä treeneihin.

lähdössä-juoksuun

Tänään tein pitkän juoksun 31km. Reitti oli vähän muunneltu Pyhis, eli lähtö Nokian uimahallilta, Pirkkalaan, Pyynikin Näkötornin kautta Tohloppiin ja siitä suorinta tietä Ylöjärven uimahallille. Arvelin lähtiessä että tämä olisi 30km, ja kilometrin tarkkuudella osui oikeaan :) Juoksu oli tosi helppoa, keskisyke oli 120 ja kilometrivauhti 5:07. Olisin kevyesti juossut tänään maratonin, mutta työt kutsui :)

Mukavia uutisia! Jämi Ironman Camp II toteutuu alkukesästä 3.-5.6. Ilmoittautuminen käynnistyi reippaasti ja paikat täyttyvät vauhdilla. Leiriohjelma tulee huomenna Aqua Plussan FB-sivuille ja nettiin. Viimeistään silloin ilmoa sisään jos asia kiinnostaa, paikat menevät varmasti helmikuun aikana.

 

Tammikuu on nyt taputeltu, helmikuu voi alkaa!

Vastaa