Lasten Triathlonkoulu Sastamala

Järjestämme kesällä 2023 lasten kesätriathlonkoulun Sastamalassa! Tämä ryhmä sopii noin 8-13v lapsille, jotka ovat uimataitoisia. Harjoitukset järjestetään Sastamalan Kaalisaaressa keskiviikkoisin klo 17-18.15 ajalla 14.6.-2.8.2023 (8krt).

HINTA: 99€

Tämä on kiva harrastusryhmä, jossa uidaan, pyöräillään ja juostaan, ja opetellaan lajia triathlonvalmentaja Kai Söderdahlin johdolla. Kaitsu on ammattivalmentaja ja triathlonisti, jonka treeneissä lapset viihtyvät ja oppivat.

Harjoituksissa opetellaan pyöräilytekniikkaa- ja pyörän hallintaa, mäkipyöräilyä, tempoa, juoksutekniikkaa, ryhmässä uintia, uintistartteja ja tehdään lyhyitä triathlonharjoituksia. Kaikki harjoitukset tehdään lyhyillä matkoilla Kaalisaaren puistoalueella. Varusteeksi riittää: lenkkarit ja sopivat vaatteet juoksuun ja pyöräilyyn ulkona, tavallinen lasten pyörä ja kypärä sekä uikkarit ja uimalasit. Uintiharjoituksiin vaikuttaa järviveden lämpötila. väkisin ei mennä veteen jos se on kylmää 🙂

Pyörätreenejä
Juoksuharjoituksia

ILMOITTAUDU: tuuli@aquaplus.fi tai 044 2199279