Ironman, Ironman, Ironman

Aamulla lähdettiin Kailuaan uimaan, ja olipa tullut porukkaa lisää! Laituri pullisteli urheilijoita ja tukijoukkoja. Tänään käynnistyi virallisesti kisaviikon tapahtumat, vaikka on siis perjantai. Treffattiin jälleen suomalaisia, Katja Kallioinen ja Esa Heinonen tulivat juuri uimasta. He ovat pariskuntana täällä molemmat kisassa. Ei varmaan kovin montaa ole joilla on sama tilanne. Näyttivät viihtyvän vallan mainiosti.

Ja laiturin vilinän keskellä oli tietysti Kari Pietarila, joka oli Ironman Info-teltalla opastamassa urheilijoita. Kari asuu täällä Konalla, ja on mukana kilpailuorganisaatiossa. Hänet löytää kisaviikolla aamuisin tuolta infoteltalta, ja kisan aikana varmaan hyvinkin monesta eri tehtävästä. Käykää kaikki suomalaiset morjestamassa Karia! Ja jos on jotain erikoistilanteita, joihin tarvitsee paikallistuntemusta, hän varmasti osaa neuvoa.

Laiturin hulinasta jälleen cappucinot ABC:lta. Kassarouva antoi meille leimakortin, koska me kuulemma käydään niin usein hakemassa niitä kahveja 🙂

Uinnin jälkeen pitää juoda uintikahvit.

Ensimmäinen IRONMAN myyntitelttakin oli ilmestynyt tutulle paikalleen. Show pyörähtää käyntiin selvästi! Noista Ironman-tuotteista tuli mieleen, kun oltiin Mallorcalla Ironmanissa 2016. Kisa oli syyskuussa kun siellä on kovin turisitisesonki päällä. Turisteille kisatouhut tuli tietysti aivan yllätyksenä, ja he olivat enimmäkseen sellaista brittiläistä punakan pulskeaa porukkaa. Kaupunki oli yhtäkkiä täynnä Ironman-banderolleja, Ironman-opaskylttejä ja urheilijoita joilla oli tietenkin Ironman-reppuja, Ironman-paitoja, Ironmana-lippiksiä ym. Yksi brittiläinen turistimies käveli katua ja pudisteli päätään, ja sanoi kyllästyneesti pojalleen: ”Ironman, Ironman, Ironman…