Lauantaisauna

Viikon kuluttua onkin vähän erilainen lauantai. Tänään jatkettiin kuitenkin perusmenoa, suunnattiin uimaan Kailuan maauimalaan. Radoilla oli aika paljon vilskettä, mutta löysin itsellenikin rauhallisen radan uimiseen. Vedin vesijumppa-puolella rataköyden viertä. Kun ei viitsi mennä tukiksi radalle jossa on  oikeita urheilijoita treenaamassa. Saa olla rauhassa, sillä suomalainen vaatii tilaa ympärilleen, varsinkin uima-altaassa.

Uinnilta suunta takaisin Waikoloaan. Matkalla Kaitsu ulos autosta juoksutreenin pariin. Jälleen huoltoa autosta vajaa tunti, ajelin mailin kerrallaan, ja pian treeni olikin jo ohi ja oltiin lähes perillä.

Kämpillä totesin Kaitsulle, että nyt alkaa olemaan jo vähän ”tylsää”. Viimeistelytreeni on tehty, ja jäljellä on enää ”pientä puuhastelua triathlonin parissa”. Toisin sanoen, ollaan valmiita jo kisaamaan. Tekeminen vähenee, päivä pitenee. Nyt vain pidetään kroppa vireystilassa ja hereillä kisaan asti. Kysyin että: Sopisko että kisat olisi vaikka ylihuomenna? Kuulemma kävisi oikein hyvin 🙂 Se on hyvä merkki. Urheilija on tyytyväinen kuntoonsa, ei epävarmuuksia ja haluaisi vaan päästä jo irti.

Iltapäiväkahvin lomassa lähetettiin pieni tervehdys Triathlonkoulun osallistujille, jotka aloittavat oman taipaleensa tämän lajin parissa kunhan täältä palaudutaan taas Suomeen. Eli töitäkin täällä tehdään. Tosin Kaitsu ei tee, tämän päiväistä pikkuviestiä lukuun ottamatta. Itse olen päivittäin sähköpostin parissa ja säädän ajatukset vaikka marraskuulle, jouluun tai ensi kesään. Kaikki lukijoista eivät ehkä tiedä, että meillä on Sastamalan Ellivuoressa toimintaa, joka ei liity triathloniin, ulkoiluun ja liikuntaan kylläkin. VuoriSport on se mistä minut yleensä löytää. Terkkuja vaan Pauliinalle ja kumppaneille, jotka hoitavat hommat hienosti nyt kun olemme täällä 🙂

Toimistohetken jälkeen mentiin resortin altaalle nauttimaan iltapäivän auringosta, joka ei ole niin polttava. No lämpömittari näytti sataa fahrenheittia, eli melkoisen hottia kuitenkin. Itse olen syönyt jo kolmisen viikkoa ennen reissua aurinkovitamiinia että iho kestäisi paremmin. Toistaiseksi en ole palanut enkä halua että niin käy. Lyhytkin oleskelu keskipäivän paahteessa saa kyllä ihon punoittamaan. Tämä on kisapäivänä hyvä muistaa, varsinkin niiden jotka ovat täällä katsomon puolella. Jos et ole muina päivinä ollut tuntikausia auringossa, kisapäivänä niin käy ihan huomaamatta joten älä polta itseäsi, muista juoda, kannattaa syödäkin ja laita joku lätsä päähän. Itse yritän näitä toteuttaa, mutta silti on kisapäivän päätteeksi aina päänsärky palkintona, oikeastaan ihme etten ole pökrännyt pahemmin. Täytyy vähän tsempata tätä puolta. Huomiseen!