#imtry

Takana onnistunut kolmen viikon im-jakso.  Laatua ja määrää löytyi. Niin myös kaksi terävää Supersprintti Cupin osakilpailua. Ne ovat sellaisia reilun puolen tunnin rutistuksia mutta äärettömän tärkeitä itselleni. Näitä sprinttejä on nyt kaksi vuotta kisailtu, ja reitit ovat pysyneet samana joten verailukohtaa on. Parasta tässä ekassa jaksossa on että jalat ovat mainiosti kestänyt juoksua 80-90km vko.  Mutta niinhän se on, Konalla paras juoksija voittaa aina. Tästä määrästä voin kyllä kiittää HOKAn kenkiä jotka sopivat minun juoksutekniikkaan täydellisesti. Myös tietenkin hokan hyvä iskutuksen vaimennus on parantanut palautumista. #timetofly

Mites nyt tästä eteenpäin. Tänään on 103 päivää starttiin ja edessä ansaittu kevyt harjoitusviikko. En voi sanoa että tulipa tarpeeseen, vaan mukava että lihakset ja aivot saavat hetken palautua rasituksesta. Tällä aivot sanalla tarkoitan hermostoa joka on omassa harjoittelussa erittäin tärkeässä roolissa.

Kevyen viikon jälkeen on minulla ja Johannalla SuomiCamp. Eli seitsemän päivän leiri kotimaisemissa. Tämä viikko painetaan samalla rytmillä kun syyskuun tuleva KonaCamp III. Meillä on molemmilla käytössä EmfitQS, joten näemme tarkkaan miten palautuminen treeneistä sujuu. Tällä varmistetaan että Lanzarotella kaikki treenit onnistuvat täydellisesti.

Sitten vielä otsikkoon #imtry minulla on unelma ja se vahvistuu päivä päivältä. Eli lokakuun 14 yritän tehdä historiaa vanhimpana triathlonistina joka on alittanut 9tunnin haamurajan Konalla. Tällä hetkellä sitä pitää nimissään yksi lajin legendoista Dave Scott 45v aika oli kyllä reilusti alle muistaakseni 8:30. Tämän saman unelman takia kilpailen vain sen verran että saan pidettyä kilpailuviettini kurissa, en purkamassa sitä.

Yksi tälläinen kilpailu on ensi lauantaina Teiskossa. Tämä kutsu kilpailu ja viime vuonna en päässyt mukaan mutta lupasin jo talvella että nyt olen viivalla jos vain terveys sen sallii. Ei muuta kun ketjut kireälle ja onnea kisoihin!