Leiri kuulumisia ja Suomi 21jakso

No niin nyt on aika tiivistää leirikuulumiset. Siitä on nimittäin neljä viikkoa vierähtänyt kun tänne blogiin olen viimeksi kirjoitellut. Eli nyt mennään jo 16/48vko.

Leiri onnistui täydellisesti, mikä ei lähtötilanteeseen nähden ollut yllätys. Pituuskin oli ihan maksimi 15 harjoituspäivää myrskyisissä keleissä riittää. Yllätys oli se että keskellä talvikautta pystyin tuottamaan pyörällä niin kovaa tehoa. Tästä suuri kiitos menee Imatran suuntaan Finnrowing Wattbike maahantuojalle. Saan harjoitella kotona maailman parhaalla wattikoneella. Mutta jatketaan nyt leirikuulumisten parissa. Harjoitustunteja tuli niin paljon, ettei niitä kehtaa tänne blogiin edes laittaa. Tulevissa KonaCamp leireissä tunnit tulevat olemaan pienemmät, mutta toisaalta tehot nousevat. Jos pyörä oli vahvaa koko leirin, niin ei juoksu yhtään sen heikommaksi jäänyt. Tästä kertoo kaksi kovaa 30km vuorijuoksua. Suunnitteilla oli vain yksi, mutta halusin lisää voimaa keskivartaloon, vai voisiko sanoa pitoa. Tämä oli hyvä muutos. No sitten se uinti! Pari avovesitreeniä piti siirtää altaaseen kun Atlantti tarjosi sellaisia 2 metrisiä aaltoja. Mutta kaikki avovedessä tehdyt treenit onnistui täydellisesti, ja tulevia leirejä varten reitit on nyt kellotettu. Ja kellotuksesta puheen ollen, niin on myös kaikki tärkeät nousut watitettu:)

En halua mennä sen enempää leirin yksityiskohtiin. Mutta rima on asetettu hyvin korkealle. Tärkeintä on kuitenkin se, että pystyn vielä nostamaan harjoittelun tasoa. Lisäksi olen tarkassa seurannassa palautumisen kanssa, onhan minulla Kohti Konaa17 päätukijana EmfitQS.

Järjestin itselleni leirin loppuun Olympiamatkan kilpailun. 1500-40-10. Edellisenä päivänä olin ajanut Ironman Lanzaroten pyöräreitin 180km 2550m nousua. Tein kisan IM-teholla uinti 23min pyörä 1:08, juoksu 41min, loppuaika 2:14. Jokainen joka on saarella leireillyt tietää mitä 35km/h vaatii tehoa. Muistaakseni Frodenon keskarit viime keväänä Lanzaroten Ironmanissa oli n.36km/h.

Nyt olen viimeisen yhdeksän päivän aikana tehnyt vain kevyttä harjoittelua. Mutta päiviin mahtuu myös kolme hyvää voimaharjoitusta, eilen viimeksi:) Voimaa on kuin pienessä kylässä.

Edessä on kolme viikkoa perusmättöä, josta varmaan suurin osa tehdään sisätiloissa. Juoksun osalta näyttää hyvältä, kun kadut alkaa olla sulana. Mutta matolla tulen juoksemaan viikottain. Ei tässä voi olla kuin tyytyväinen tilanteeseen ja nauttia että on päässyt tähän kuntoon jo nyt. Kyllä se kevät nyt on saapunut tänne Pohjolaankin. Tsemppiä treeneihin!