5/48

Vähän on tylsiä nuo blogin otsikot, mutta pitää hyvin vireystilaa yllä. Nimittäin menneenä viikkona tuli tasan 10kk Konan starttiin. Onhan sinne vielä aikaa, mutta Mallorcan jälkeen oli 12.5kk. Eli, kysymys kuuluu? Mihin ne kaksi ja puolikuukautta on hävinnyt.

On tuo Kona muutenkin pyörinyt ajatuksissa mukana tässä lähipäivinä. Nimittäin varattiin saarelta majoitus toissa päivänä. Eikä tosiaan Kailua-Konasta, vaan parhaalta paikalta keskellä laavakenttää Waikoloasta. Tämä on Pro triathlonistien suosima paikka n26km Konasta pohjoiseen. Waikoloa on pyöräreitin varrella ja siellä on todella kuuma. Helppo lähteä pyörällä kohti Hawia tai vastatuuli pätkää etelään kohti Kailua-Konaa. Viime reissulla oltiin Alii-Driven varrella, mikä on tavallaan näppärää, mutta äärimmäisen stressavaa kun kisaviikko lähestyy. Esimerkkinä härdellistä, katseltiin kisaa edeltävänä päivänä kun porukka vetää juoksuvetoja kilpailua edeltävänä päivänä…  Nyt rauhallisempiin maisemiin.

 

laavakentta

Ja kun matkojen varaamisen makuun päästiin, niin varasin samalla talvileirin Lanzarotelle 10.-24.2. Tuo kuukausi on saarella yleensä kaikista tuulisin, joten sopii vallan mainiosti.

wp_20150201_009

 

Harjoittelu etenee kuin VR tavarajuna. Ehkä jopa vähän tylsääkin, kun tuntuu että kaikki treenit on pelkkää peekoota. Mutta kun vauhti on kovaa, se helpottaa asiaa. Joten en valita. Seuraava blogi tulee joulun jälkeen, joten toivotan kaikille hyvää ja rauhallista joulua! Liikunnallista sellaista 🙂

Vastaa