Mitä tuo vuosi 2022 tullessaan

Vuosi 2022 tulee edelleen olemaan maailmalla ja Suomessa epävakaata aikaa. Mitään ihan satavarmoja suunnitelmia ei voi tehdä, koska ne ei välttämättä tule toteutumaan. COVID19 halusin kirjoittaa tuon viruksen isolla sillä kolmas vuosi tuota vihollista vastaan käynnistyy ensi lauantaina. En ole tuohon tautiin sairastunut, mutta tottakai tiedostan että se voi olla edessä! Jäljen tämä korona-aika on minuun jättänyt. Olen pidemmän aikaa nauttinut elämässä ja harjoittelussa yksittäisistä hyvistä asioista pysähtynyt miettimään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. En ala tähän niitä listaamaan koska siitä tulisi erittäin pitkä lista.

Niin vuodet vierii ja ”äijä” jaksaa jauhaa. Tästä lauseesta on tasan 10-vuotta. Mitäs Tuuli jos treenaisin vuoden täysillä ja kävisin 2013 voittamassa Ironmanin maailmanmestaruuden Konalla age. 45-49!? Tuuli siihen ”kokeile pystytkö treenaamaan kaiken ohella täysillä ja mennä voittamaan aika kovassa paikassa”! Pystyin treenaamaan mutta lopputulos ei ollut voitto vaan vaatimaton sija11. Sitä sitten kirkastettiin 2015 hopealle. Nyt siis edessä on minun AG-uran 10-vuotisjuhlakausi! Paljon on tullut voittoja ja tiukkojakin tappioita näiden vuosien aikana. Jotenkin ironista, viime syyskuun World Triathlon Long Distance MM-kisoissa olisin voittanut juuri tuon age45-49 sarjan josta kaikki sai siis alkunsa. Omassa AG 50-54 sarjassa olin kolmas.

Olen yrittänyt vaikeillakin hetkillä hakea esiin hyviä asioita ja muistikuvia joita sinulta ei ikinä viedä pois. Jos noita muistikuvia pystyt vielä jakamaan jonkun toisen kanssa se antaa vielä enemmän. Tänään kun oltiin iltapäivällä Pepin kanssa lenkillä sanoin Tuulille että ihan selvästi huomaa että päivä on pidentynyt. Vastaus tuli, no juu todellakin! Katsotaan sitten koska on valoisaa kun kello on 16:15:) Kuitenkin isosti Valoon Päin.

Harjoituksellisesti tulevasta vuodesta. Minun on ihan pakko jakaa tai pilkkoa vuosi kuukauden jaksoihin. Harjoittelen kuitenkin äärirajoilla joka ikinen päivä ja harjoittelun taso pitää säilyä nousujohteisena. Ennen kuin Konalla kanuuna jysähtää Lokakuussa 2023 näitä jaksoja on edessä 21. Tähän olen kehittänyt iskulauseen 21x maailman paras! Aika raju mutta on siinä totuuden siemen! Kaikki näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä, ensi maanantaina tulevan 10 vuotisjuhlakauden avaa leiritys Gran Canarialla. Se on jo toinen tarina pysykää mukana ketään ei jätetä. #imtry #wetry