HUITTINEN uinti & triathlon

LAUANTAISIN klo 11-12. Treenit alkavat 5.9.2020 Huittisten uimahallissa. Tähän ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat triathlonistit, joilla ei ole vielä lajitaustaa. Käytössämme on Huittisten uimahallissa koko allas, joten otamme mielellään mukaan myös uusia lajin harrastajia, sekä pelkästä uintiharjoittelusta kiinnostuneita. Yhteistreenit lauantaisin uimahallissa klo 11-12 ja keskiviikkoisin muu lajiharjoitus esim. juoksutreenit/pyöräily/voima/kuntopiiri.

UUTTA! Haluatko osallistua vain uintiin, mutta et kaipaa triathlonohjelmaa tai muita harjoituksia? Tämä onnistuu Huittisissa. Lauantain uintivuoro klo 11-12 toimii kuukausimaksulla 59€/kk sisältäen lauantain ohjatun uinnin, mutta ei muita treenejä tai ohjelmaa. Vaatimuksena on että osaat jo krooliuintia jonkin verran. Valmentajana Kai Söderdahl.

ILMOITTAUDU MUKAAN! tuuli@aquaplus.fi tai 044-2199 279

99 € /kk triathlon

59€/kk uinti

YLÖJÄRVELLÄ

TORSTAISIN klo 18-19 Ylöjärven uimahallilla lajiharjoitus ulkona + uintitreenit klo 19-20. Lisäksi runsaasti Aqua Plussan yhteistreenejä sekä harjoitusohjelma. Jos haluat mukaan, tiedustele paikkoja: tuuli@aquaplus.fi

HINTA: 99€ / kk

HALUATKO PELKÄN OHJELMAN? Valmennustiimin ohjelman voi ostaa myös ilman yhteistreenejä. AP-ONLINE sopii sinulle, joka haluat pelkän harjoitusohjelman jolla kehitystä tapahtuu! AP-ONLINE-ohjelmat saatavilla syyskuun alusta 2018.

69€/kk