Uki Camp

Talvileiri 31.1.-2.2.2020 Uusikaupunki

Keskellä kylmintä talvea vietetään treeniviikonloppu Ukissa, eli Uudessakaupungissa, jossa saamme nauttia upeista treenimahdollisuuksista. Tukikohtanamme on Vahterusring kuntoputki, jossa on 1km pituinen sisärata pyöräilyyn ja juoksuun. Ja tietysti hiihtoputki 🙂 Ja koska tämä on triathlonleiri, pääsemme myös uimaan Vahterusringin viereiseen uimahalliin, omille vuoroille. Aika luksusta!

Majoitumme Hotel Aquariukseen, jossa myös ruokailemme aamiaiset ja päivälliset. Lounaat ruokaillaan Vahterusrigillä.

Ohjelmassa on pe – su:

  • pyöräilyä kolme ajokertaa sisällä ajaen, ei trainerilla
  • juoksua sisällä
  • hiihtoa hiihtoputkessa / tai ulkona olosuhteiden mukaan
  • kaksi uintikertaa Uudenkaupungin uimahallissa
  • liikkuvuus- ja coreharjoituksia
  • luento

Hinta 290€/hlö, 1hh-lisämaksu 79€, Päiväleiri pe-su ilman majoitusta 160€ sis lounaat.

Leiri sopii triathlonisteille, joilla on kokemusta maantiepyöräilystä ryhmässä, sillä pyöräily sisäradalla vaatii hyvää pyöränhallintaa ja varmaa ajamista. Suosittelemme maantiepyörää. Aika-ajoasennossa ajaminen ei ole putkessa sallittua turvallisuussyistä.

Vinkki: Kuntoputkessa on lämpötila noin 8-10 astetta. Pukeudu pyöräilyyn kuten kevään ensimmäisiiin maantielenkkeihin. Esim. näin: huivi kypärän alle, irtolahkeet tai pitkät ajohousut, takki, tuuliliivi, muista kengänsuojat ja hanskat.

Hiihdon voi korvata myös muilla lajeilla. Myös kuntoputken ulkopuolla voi hiihtää jos latutilanne sallii.

Varaa paikkasi talven parhaalle viikonlopulle! Varaukset: tuuli@aquaplus.fi

Peruutusehdot: Leiripaketti laskutetaan tammikuussa. Eräpäivä on ma 20.1.2020. Majoituspaikkoja on rajoitetusti, ja varaukset ovat sitovia. Mikäli perut varauksen 14vrk ennen leiriä 17.1.2020 jälkeen, veloitus 100%.