Online ohjelmat

Haluaisitko harjoitella kehittävällä triathlonohjelmalla, mutta et kaipaa yhteistreenejä? Tämä sopii sinulle! Aqua Plussan valmentaja Kai Söderdahl tekee harjoitusohjelmia TrainingPeaks-sovellukseen. Näitä ohjelmia voi tehdä omatoimisesti missä päin Suomea tahansa. Ohjelmatasoja on kaksi:

  • Valmennustiimi Online 1/2-matkalle tähtäävä

  • IM-tiimi Online täysmatkalle tähtäävä

  • 69€/kk

Aloitusvaiheessa saat infopaketin, jonka avulla opit lukemaan ohjelmia ja ymmärtämään harjoitusrytmiä ja tavoitteita. Ohjelmat ovat kaikille samoja, mutta saat ohjeet kuinka ohjelmaa voi räätälöidä itselle sopivaksi jotta ohjelman perusrytmi säilyy. Kesää kohti Online-ohjelmista löytyy versiot jotka huomioivat kesän pääkilpailut, kuten IM Lahti 70.3, Joroinen, Turku, Tahko.

Olemme toteutttaneet ryhmäharjoittelua samoilla ohjelmilla pian kymmenen vuotta, ja tulokset ovat hyviä. Keskimäärin esim. täysmatka mennään IM-tiimin ohjelmilla miehet 9-10h+, naiset 11-12h+. Ohjelman noudattaminen 100% ei ole välttämätöntä, ja harvoin edes mahdollista työssäkäyvälle perheelliselle triathlonisteille. Kaitsun sanoin: “Jos ohjelmaa pystyy noudattamaan 80% kehittyy varmasti!” 

Jos kiinnostuit, kirjaudu TrainingPeaksiin, jotta voit saada Kaitsun valmentajakutsun:

www.trainingpeaks.com

Online-tilaukset: tuuli@aquaplus.fi

Online-ohjelman tilaajat voivat myös edustaa Aqua Plus Triathlonia kilpialuissa jos haluavat liittyä seuraan, vuosimaksu on 20e.  Tämä ei ole pakollista, jos haluat edustaa paikallista seuraasi.