MINIGOLF

Uusi 9-ratainen minigolf on mainio ajanviete koko perheelle! Minigolf on VuoriSportin edustalla, saat mailat, pallot ja tuloskortit VuoriSportin varaamosta. Minigolfin voi varata myös ryhmille.

HINTA:

Aikuiset 7e, lapset 4e (alle 16v), perhe 2+2 20e

Minigolf

 

FATBIKE

Fatbike on paksurenkainen, mutta ketterä ja kevyt pyörä, jolla pääset monenlaisiin maastoihin. Myös talvella ajaminen onnistuu, sillä alunperin Fatbike kehitettiin Alaskan lumisiin olosuhteisiin. Hauskaa! Fatbikeja vuokrataan ympäri vuoden. Järjestämme myös ohjattuja retkiä ryhmille. Kalustoomme kuuluu 10kpl fatbikeja aikuisille ja kaksi lasten pyörää.

HINTA:

30e/1-3h

40e/6h

50e/vrk

150e/vko

Hinta sisältää pyörän, kypärän ja lukon. Pyörässä on tavalliset polkimet. Jos ajat omilla pyöräilykengillä, tuo omat polkimet jotka voidaan vaihtaa pyörään. HUOM! Varaukset 18v täyttäneille, henkilöllisyystodistusta vastaan.

sup_cycles_x_fatbike_02

 

SUP-LAUTA

SUP eli Stand Up Paddling, tuttavallisemmin suppailu, on Hawaijilta alkunsa saanut surffausmuoto. SUP-lautaa melotaan seisten laudan päällä. Suppailu on yllättävän helppoa, sillä lauta on tukeva ja tarjoaa hyvän näkyvyyden järvimaisemien katseluun. Suppailu on myös hyvää liikuntaa ja kehittää vartalon hallintaa sekä syviä lihaksia. Voit vuokrata myös märkäpuvun, mikä lämmittää jos sattuu kastumaan 🙂

HINTA:

19e/1h

30e/2h

märkäpuku 4e

SUP ABC tunti 25e/hlö, suosittelemme osallistumista ABC-tunnille jos sinulla ei ole aikaisempaa suppailukokemusta. ABC tunnilla opit melonnan perusteet ja tekniikat ohjatusti pienryhmässä. SUP ABC kesto n.90min. Tämän alkeistunnin jälkeen melonta on helpompaa ja voit lähteä itsenäisesti pidemmille retkille. Vaatimuksena uimataito ja suositusikä 12v. Tunnilla on viisi paikkaa. Kerää oma ryhmä min 3hlöä ja varaa sinulle sopiva aika!

sup-abc

KANOOTTI

kanootiti_ja_vene

HINTA:

20e/2h

30e/4h

 50e/pvä (palautus saman pvn iltana)

SOUTUVENE

Kalastusretki tai soutelu kauniin Rautaveden maisemissa onnistuu kun vuokraat perinteisen soutuveneen.

HINTA: 20e/3h, 35e/pvä

KÄVELYSAUVAT

Pirunvuoren lenkki 3km lähtee VuoriCaravanin vierestä. Pirunvuorella on merkittyjä polkuja jotka sopivat hienosti myös patikointiin. Vuokraa mukaan kävelysauvat ja saat lisätehoa lenkkiin.

HINTA: 2e/pari

sauvakävelijä – net

PIHAPELIT JA PALLOT

Ellivuoren uimarannalla on beach volley-kenttä, ja rakennuksen toisella puolella reunallinen pallopelikenttä. Meiltä saat lentopallot, jalkapallot ja frisbeet, myös mölkky letkeämpään menoon.

HINTA: 2e/krt

10312397_863988910283987_1972742117593828279_n