Jättipallo

VuoriSportin LiikuntaMenusta voit valita ryhmällesi sopivaa ohjelmaa virkistyspäivän iloksi tai palaverin painikkeeksi. Ulkoilu porukalla piristää! Jos et löydä ryhmällesi sopivaa aktiviteettia, otathan yhteyttä niin räätälöidään teille sopiva paketti! VARAUKSET: 044-2199279 vuorisport@gmail.com

Kivilinna

KIVILINNA KÄVELLEN

Tämä retki vie kulkijan Ellivuoren luonnon helmaan, kuusien katveeseen ja huikean järvimaiseman äärelle. Pirunvuoren uumenista löytyy retkemme kohde: taiteilija Emil Danielssonin erämaa-ateljee, näköalapaikka ja salaperäinen luola. Luonnon rauhaa, palanen historiaa ja kulttuuria, mukavasti kävellen!

Hinta: 10e/hlö
Kesto: 60min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

MahtiManta

JÄTTIKANOOTTI MAHTIMANTA

MahtiManta on Suomen suurin ja kaunein 16-hengen jättikanootti. Kaunista järvimaisemaa, tiimityötä, hiljaisuutta ja puheen porinaa, niistä on mukava melontaretki tehty!

Hinta: 275e/ryhmä
Kesto: 1,5-2h

SALAMAPALLO

Pistetään pelit pystyyn, kun on joukkueen verran väkeä koossa! Pelaaminen haastaa,
naurattaa ja luo joukkuehenkeä. Salamapallo on vauhdikas joukkuepeli, jossa pelivälineenä
on amerikkalainen jalkapallo. Joukkueiden tavoitteena on kuljettaa pallo kentällä
vastustajan päätyyn. Tässä pelissä voi taktikoida ja peliä voi pelata myös talvella, jolloin
saadaan hangesta lisähaastetta!

Hinta: 15e/hlö
Kesto: 60min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

ABC

FATBIKE-RETKI

Pyörään läskimmät kumit alle, niin pääsee vaikeammastakin maastosta. FatBike-maastopyörät tai läskipyörät ovat leveärenkaisia maastopyöriä jotka yllättävät ketteryydellään ja keveydellään. Ohjattu FatBike-retki vie ryhmän seudun parhaille poluille ja reiteille ryhmän vaatimustason ja toiveiden mukaan. Kaikki hyvät pyöräretket sisältävät kahvitauon herkkuineen, niin myös tämä! Hinta sisältää pyörän ja kypärän, oppaan, juomat ja retkieväät reitillä. Ryhmän maksimikoko 10hlöä.

Hinta: 70e/hlö
Kesto: 3h

FATBIKE ABC

Tämä FatBiken peruskurssi on hyvä vaihtoehto silloin, kun aikaa on alle 2h tai pyöräilykokemus vähäistä. Kurssilla tutustutaan Fatbike-pyörään, ajetaan tekniikkarata ja tehdään lenkki helpossa maastossa tai teillä. Hinta sisältää pyörän ja kypärän sekä urheilujuoman. Ryhmän maksimikoko 10hlöä.

Hinta: 45e/hlö
Kesto: 90min

sup pari net

SUP ABC

SUP eli Stand Up Paddling, tutummin suppailu on mainio tapa tutustua järvimaisemaan. Laudoilla melotaan seisten ja ensikertalainen yllättyy kuinka tukeva lauta onkaan. SUP ABC-tunnilla harjoitellaan suppailun perustekniikat maalla ja vedessä ja tehdään pieni melontaretki.

Hinta: 35e/hlö
Kesto: 90min
Saatavilla 1.6.-31.8.

MOUFIT Mouhijärven Crossfit

Paikalle porukka, ohjaajaksi Häijään kuntoguru JP Huippula. Syntyy MouFit, jossa hiki virtaa ja syke nousee kuin Ellivuoren hiihtohissi. MouFit on sopiva valinta porukalle, joka haluaa urheilla niin, että sen muistaa vielä seuraavanakin päivänä.

Hinta: 17e/hlö
Kesto: 45min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

JÄTTIFUTIS

Kun peliväline on yhtä suuri kuin pelaajat, muuttuuko pelin luonne? No ainakin hauskemmaksi! Rempseä joukkuepeli 180cm jättipallolla. Tässä tulee hiki!

Hinta: 15e/hlö
Kesto: 60min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

sauvakävelijä – net

HAPPIHYPPELY SAUVAKÄVELLEN

Nyt opitaan porukalla sauvakävelyn oikea tekniikka ja reippaillaan 3km Vuorenkierros. Matkaan lähdetään verryttelemällä sauvajumpalla hartiat vetreiksi. Tämän ohjelman avulla voit tutustua uuteen lajiin tai saada lisävinkkejä jo tuttuun harrastukseen. Mukavaa & helppoa ulkoilua. Jos aikaa on enemmän, voimme yhdistää sauvakävelyyn tutustumisen Pirunvuoren Kivilinnaan. Tästähän tulee kulttuurimatka!

Hinta: 12e/hlö + 3e/hlö Kivilinna
Kesto: 60-90min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

MAKKARAPATIKKA LAAVULLE

Makkara on sen verran hyvää, että sen vuoksi voi tehdä pienen pyhiinvaelluksen. Tämä retki vie Pirunvuoren laavulle, jossa sytytämme tulet ja paistamme makoisat herkut laavun suojassa. Kaikki ruoka maistuu ulkona paremmalta!

Hinta: 15e/hlö
Kesto: 90min
Yli 20 henkilön ryhmissä ylimenevät henkilöt -50% 

SaunaYoga-MG-2655-photographer-Vuokko-Salo-300dpi

SAUNAJOOGA

Lämpöä ja lempeää kehonhuoltoa, vetreyttä ja mielenrauhaa. Saunajooga on harjoitus joka tehdään 50-asteisessa saunassa istuen. Harjoituksessa rentoudutaan ja tehdään helppo liikesarja joka lämmittää ja venyttää niveliä ja lihaksia, keho ja mieli rauhoittuu. Harjoitus tehdään VuoriSportin SporttiSaunassa johon sopii viisi joogaajaa + ohjaaja. Saatavilla myös isompia saunatiloja lisämaksusta.

Hinta: 20e/hlö
Kesto: 45min

SPORTTISAUNA

VuoriSportin saunatilan voi vuokrata yksityiskäyttöön. Saunassa on tilat n. 6-8 saunojalle, neljä suihkua ja tilava vilvoittelutupa ja oma terassi. Sauna on varattavissa VuoriSportin aukioloaikoina ja kuuluu hotellin anniskelualueeseen.

Hinta: 150e/2h