TERVETULOA KIIPEILYSEIKKAILUUN!

Kiipeilypuisto HighPark aukesi 27.8.2016 upeissa Ellivuoren maisemissa. Puistossamme kiipeillään puiden ja tolppien välisillä seikkailuradoilla. Kiipeilyssä käytetään valjaita sekä turvalukkoja jotka kiinnitetään jokaisella radalla turvavaijeriin. Kiipeilijät saavat ohjauksen harjoitusradalla ennen puistoon siirtymistä. Puistossa on jatkuva valvonta ja koulutetut pelastajat, jotka ohjaavat ja auttavat tarvittaessa.

Tyrvis

RADAT

HighParkin radat kulkevat kahdessa linjassa, kaksi rataa päällekkäin. Varsinaisten tehtäväratojen lisäksi HighParkisssa on kaksi harjoitusrataa sekä Lasten Kiipeilykylä.

JÄRVISTARTTI

Pituusraja 120cm
Paino max. 120kg
Ratakorkeus max 3m
Ikäraja suositus: yli 6v
Vaikeustaso: helppo
Starttirata sopii kaikille kiipeilijöille ensimmäiseksi radaksi harjoitusradan jälkeen. Radalla on tasapainoa ja rohkeutta vaativia tehtäviä sekä vaijeriliuku.
JÄRVIRATA
Pituusraja: 140cm
Paino max 120kg
Vaikeustaso: vaativa
Järvirata sisältää tehtäviä joissa koetellaan kaikista eniten rohkeutta. Järvirata sisältää myös huiman pyöräilyn yläilmoissa. Radalla on haastavia tehtäviä jotka vaativat osaamista omien turvalukkojen käytössä. Tällä radalla on loppuhuipennuksena upea vaijeriliuku 150m!
SPORTTIRATA
Pituusraja: 140cm
Paino max 120kg
Vaikeustaso: fyysinen/tekninen
Sporttiradalla saa tehdä töitä 🙂 Mutta hauskaa on vaikka hiki tuleekin! Tämän radan päättää puiston poikki menevä vaijeriliuku.
EXTREME
Pituusraja: 150cm
paino max 120kg
Vaikeustaso: fyysinen/tekninen
Extreme-rata kulkee 6-10m korkeudessa ja sisältää haasteita jotka koettelevat fyysisesti ja vaativat hyvää vartalonhallintaa. Loppuhuipennuksena testataan rohkeus Vapaa Pudotus-hyvpyllä!
LASTEN KIIPEILYKYLÄ
Pikkulapset pääsevät seikkailemaan Lasten Kiipeilykylään. Tässä kylässä on neljä korttelia, joiden keskellä vanhemmat voivat seurata muksujen touhuja ja halutessaan osallistua veloituksetta mukaan. Kiipeilykylä sopii 2-6v ikäisille.
Järvirata rastit
Sportti ja Extreme
VuoriSport 8.10.2016, kuva Hannu Moilanen

HINNAT

KIIPEILYLIPPU yli 140cm 24e

STARTTILIPPU 120cm-140cm 18e

LASTEN KIIPEILYKYLÄ 10e

PERHELIPPU 80e (sisältää 2 aikuista, 2 yli 140cm lasta)

LISÄLAPSET PERHELIPPUUN 18e

KAUSIKORTTI 120e/140e tilattava etukäteen

Alle 13v lapset pääsevät kiipeilemään vain vastuulisen aikuisien seurassa. Yli 13v voivat tulla puistoon yksin mutta tarvitsevat vanhempien allekirjoittaman Seikkailun Pelisäännöt-lomakkeen. Lomakkeen saa tulostetettua VuoriSportin virallisilta sivuilta, täältä.

LISÄTIEDOT JA RYHMÄVARAUKSET: vuorisport@gmail.com tai 040-9331 319