Aqua Plus Valmennustiimissä tavoite on yleensä puolimatkan triathlon. Valmennustiimejä on kaksi: Ylöjärven tiimi ja Huittisten tiimi. Molemmilla ryhmillä on omat uintivuorot sekä omat yhteistreenit + Aqua Plussan yhteistreenit jotka ovat avoimia kaikille ryhmille. Harjoitusohjelma tähtää puolimatkalle ja sisältyy valmennusmaksuun.

HUITTINEN

LAUANTAISIN klo 11-12. Uusi ryhmä alkaa 25.8. Huittisten uimahallissa! Tähän ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat triathlonistit, joilla ei ole vielä lajitaustaa. Käytössämme on Huittisten uimahallissa koko allas, joten otamme mielellään mukaan myös uusia lajin harrastajia. Yhteistreenit lauantaisin uimahallissa klo 11-12 ja keskiviikkoisin muu lajiharjoitus esim. juoksutreenit/pyöräily/voima/kuntopiiri.

ILMOITTAUDU MUKAAN! Lähetä sähköpostia tuuli@aquaplus.fi ja kerro tämän hetkisestä tasostasi uinnissa ja mitä harrastat nyt, onko sinulla jo lajikokemusta triathlonista?

HINTA: 99 € /kk 

HALAUTKO PELKÄN OHJLEMAN? Valmennustiimin ohjelman voi ostaa myös ilman yhteistreenejä. AP-ONLINE sopii sinulle, joka haluat pelkän harjoitusohjelman jolla kehitystä tapahtuu! AP-ONLINE-ohjelmat saatavilla syyskuun alusta 2018.

YLÖJÄRVELLÄ

TORSTAISIN klo 17-19 Ylöjärven uimahallilla lajiharjoitus ulkona + uintitreenit klo 18-19. Jos haluat mukaan, tiedustele paikkoja: tuuli@aquaplus.fi

HINTA: 99€ / kk