HUITTINEN uinti & triathlon

LAUANTAISIN klo 11-12. Treenit alkavat 24.8.2019 Huittisten uimahallissa. Tähän ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat triathlonistit, joilla ei ole vielä lajitaustaa. Käytössämme on Huittisten uimahallissa koko allas, joten otamme mielellään mukaan myös uusia lajin harrastajia, sekä pelkästä uintitekniikasta kiinnostuneita. Yhteistreenit lauantaisin uimahallissa klo 11-12 ja keskiviikkoisin muu lajiharjoitus esim. juoksutreenit/pyöräily/voima/kuntopiiri.

UUTTA! Haluatko osallistua vain uintiin, mutta et kaipaa triathlonohjelmaa tai muita harjoituksia? Tämä onnistuu Huittisissa. Tule mukaan oppimaan krooliuinnin tekniikka tai kehittämään jo opittua. Lauantain uintivuorolla puolet altaasta on varattu uintitekniikkaopetukseen, joka lähtee alkeista liikkeelle. Riittää, että pysyt pinnalla, krooliuintia ei tarvitse osata etukäteen. Uintivuoro toimii kuukausimaksulla 69€/kk sisältäen lauantain ohjatun uinnin, mutta ei muita treenejä tai ohjelmaa. Valmentajana Kai Söderdahl.

ILMOITTAUDU MUKAAN! tuuli@aquaplus.fi tai 044-2199 279

99 € /kk triathlon

69€/kk uinti

YLÖJÄRVELLÄ

TORSTAISIN klo 17-19 Ylöjärven uimahallilla lajiharjoitus ulkona + uintitreenit klo 18-19. Lisäksi runsaasti Aqua Plussan yhteistreenejä sekä harjoitusohjelma. Jos haluat mukaan, tiedustele paikkoja: tuuli@aquaplus.fi

HINTA: 99€ / kk

HALUATKO PELKÄN OHJELMAN? Valmennustiimin ohjelman voi ostaa myös ilman yhteistreenejä. AP-ONLINE sopii sinulle, joka haluat pelkän harjoitusohjelman jolla kehitystä tapahtuu! AP-ONLINE-ohjelmat saatavilla syyskuun alusta 2018.

69€/kk