AQUA PLUS TRIATHLONKOULU alkoi 22.10.2017 Ylöjärvellä (jatkuu syksyyn 2019).

HUOM! Ryhmään voidaan ottaa muutama uusi triathlonkoululainen syyskuussa 2018. Lähetä hakemus sähköpostilla: tuuli@aquaplus.fi. Kerro millainen krooliuinnin taso sinulla on nyt? Miten harrastat tällä hetkellä, pyöräilyä, juoksua, uintia, jotain muuta?

Miksi lähtisin mukaan?

  • Opit uimaan. Tämä on yleensä suurin syy miksi ihmiset tulevat triathlonkouluun. Aqua Plussan Triathonkoulussa on yhteistreenit kerran viikossa. Jokaisella kerralla on oma uintivuoro jossa harjoitellaan uintitekniikkaa. Käsiveto kerrallaan, kaikki ovat oppineet. Lähtötasoa krooliuintiin ei siis vaadita lainkaan. Valmentaja Kai Söderdahl on opettanut satoja aikuisia uimaan kroolia täysin nolla lähtökohdasta. Kaitsu ymmärtää että aikuisena uinnin oppiminen on vaikeaa, mutta ei koskaan mahdotonta.
  • Opit harjoittelemaan. Triathlon on lajikokonaisuus, jossa on monta asiaa opittavana. Pelkkä lajien tekninen hallitseminen ei riitä, tai se että harjoittelee mahdollisimman paljon. On tärkeää ymmärtää mitä eri harjoitusalueet tarkoittavat ja miten niitä voidaan kehittää. Opit miten harjoittelu jaksottuu: harjoituskauden aikana-, harjoitusohjelman aikana ja jopa harjoitusviikon aikana. Triathlonkoulussa istutaan siis myös luennoilla 🙂 Luennot selkiyttävät kokonaisuuden hahmottamista ja ovat hyviä paikkoja keskusteluun ja kysymyksiin, joista kaikille on hyötyä.
  • Triathlonkoulussa saat harjoitusohjelman, jossa on päiväkohtaiset harjoitukset. Keskimäärin harjoitustunteja on 4-8h/vko. Pohdi kuulostaako määrä sellaiselta että arjessasi on siihen aikaa?
  • Harjoittelet kehittävästi ja turvallisesti. Triathlonkoulun osallistujissa on miehiä ja naisia, monen ikäisiä-, ja myös eri kuntoisia osallistujia. Jotta harjoittelu on jokaiselle kehittävää,  teemme Wattbike-kynnystestit triathlonkoululle erityishintaan 80e (norm. 99e).
  • Pääset harjoittelemaan ryhmässä.  Yhteistreenit hyvässä porukassa antavat valtavan määrän motivaatiota harjoitteluusi. Triathlonkoulussa pääset osallistumaan myös muihin Aqua Plussan yhteisharjoituksiin ja saat mahdollisuuden päästä jatkossa Valmennustiimiin sekä Ironmantiimiin.
  • Kaitsu 🙂 Tämä mies on kilpaillut triathlonissa yhtäjaksoisesti 30v sekä ammattilaisena-, ja nyt maailman kärjessä age-groupissa. Kaitsulla on valtava määrä tietoa ja taitoa kestävyysurheilusta ja hänelle valmentaminen on intohimo. Kaitsu on aidosti kiinnostunut miten Aqua Plussan urheilijoiden taidot ja kunto kehittyvät.

Tässä vielä muutama asia mitkä on hyvä olla hallussa:

  • Sinulla on riittävä peruskunto, pystyt esimerkiksi lenkkeilemään tunnin pituisen juoksulenkin. Näin ryhmässä on perustaso jonka ansiosta yhteistreenit sujuvat.
  • Olet valmis tekemään myös varustehankintoja. Aluksi riittää että sinulla on uikkarit, lenkkarit ja jonkinlainen pyörä sekä sykemittari. Olet kuitenkin valmis hankkimaan maantiepyörän ja märkäpuvun, sekä harjoitusvastuksen (trainerin) pyörälle talviharjoittelua varten.
  • Sinulla on aikaa sunnuntaisin klo 14:00-16:30 osallistua Triathlonkoulun yhteisharjoituksiin Ylöjärvellä 🙂
  • Motivaatio. Tavoite. Asenne. Haluat Triathlonistiksi?

Tervetuloa! Aqua Plus Triathlonkoulu maksaa 99e/kk. Triathlonkoulu jatkuu ympäri vuoden, ja mukana voi olla aina 2019 syksyyn asti.

Seuraava uusi Triathlonkoulu alkaa syyskuussa 2019 Ylöjärvellä.

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT:

tuuli@aquaplus.fi tai 044-2199279